Νέα έκδοση Toyota Hilux περιορισμένης παραγωγής

Η Toyota παρουσίασε το Hilux 2.4G Limited Edition, το οποίο είναι περιορισμένης παραγωγής και προκειμένου να επιδείξει την διαφορετικότητα του χαρακτήρα του διαθέτει μία σειρά από αλλαγές.

Το Toyota Hilux 2.4G Limited Edition είναι βαμμένο αποκλειστικά σε λευκό χρώμα, το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις σκουρόχρωμες ρίγες που διατρέχουν το αμάξωμά του. Η μάσκα εμπρός είναι πλέον μαύρη, οι προφυλακτήρες ανασχεδιασμένοι, ενώ εφοδιάζεται με σκαλοπάτια, μαύρη οροφή με ράγες, μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες και προστατευτικά καλύμματα στα φώτα. Μπάρες υπάρχουν και στην καρότσα, ενώ ανασχεδιασμένες και σε ανθρακί χρώμα είναι οι ζάντες αλουμινίου.

Δείτε επίσης: Διαρροή πρώτων πληροφοριών για τη νέα Toyota Supra

Στο εσωτερικό του, το Toyota Hilux 2.4G Limited Edition δεν έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που να δικαιολογούν την περιορισμένης παραγωγής φύση του, ενώ δεν υπάρχουν και μηχανολογικές αλλαγές. Το ιδιαίτερο αυτό Toyota Hilux αφορά την αγορά της Μαλαισίας, ενώ παραμένει άγνωστο αν έχει σκοπό η Toyota να παρουσιάσει παραπλήσιες εκδόσεις και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Get it on Google Play Download on the App Store