Επιστρέφει το Toyota MR2

Το Toyota MR2 ήταν ένα από τα τρία σπορ μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας, μαζί με τα Celica και Supra, τα οποία έχτισαν το μύθο της, όσον αφορά στην οδηγική ευχαρίστηση των σύγχρονων μοντέλων της. Φαίνεται λοιπόν πως μετά την Supra θα επιστρέψει και το MR2.

Έτσι θα έχει και πάλι τρία σπορ μοντέλα στην γκάμα της η ιαπωνική μάρκα, καθώς έχει ήδη το Toyota GT86 και τον Οκτώβριο στο Τόκιο θα δούμε και τη νέα Supra. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο επικεφαλής μηχανικός της Toyota, αλλά και της Gazoo Racing ο κύριος Tetsuya Tada.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το Toyota Yaris των 210 ίππων

Το νέο Toyota MR2 θα παραμείνει πιστό στις αρχές που το καθιέρωσαν, όπερ σημαίνει πως θα είναι ανοικτό και κεντρομήχανο, ενώ θα ενσωματώνει και υβριδική τεχνολογία η οποία θα προέρχεται από την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Toyota μέσα από την εμπλοκή της στους αγώνες Le Mans.

Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε το πρωτότυπο που είχε παρουσιάσει η Toyota, το TE-Spyder 800, που είχε κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο το 2014, ενώ το νέο MR-2 αναμένεται να το δούμε στην παραγωγή του 2020.

Get it on Google Play Download on the App Store