Toyota Hilux TRD με άγριες διαθέσεις

Το τμήμα βελτιώσεων Toyota Racing Development (TRD) της ιαπωνικής μάρκας παρουσίασε ένα πακέτο αναβάθμισης για το Toyota Hilux, χαρίζοντάς του πιο δυναμική εμφάνιση και σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά.

Το Hilux TRD ξεχωρίζει εξωτερικά από τη νέα μαύρη μάσκα με το κόκκινο λογότυπο TRD, τον πιο σπορ προφυλακτήρα εμπρός, τη μαύρη ποδιά και το κόκκινο προστατευτικό κάλυμμα του κινητήρα. Επίσης εφοδιάζεται με μαύρες προεκτάσεις στα φτερά, με ίδιας απόχρωσης πλαϊνά προστατευτικά, σκαλοπάτια και με rollbar στην καρότσα. Τις προσθήκες συμπληρώνουν τα μαύρα τμήματα στα πίσω φανάρια, οι λασπωτήρες TRD και οι μαύρες ματ 18άρες ζάντες αλουμινίου.

Δείτε ακόμα: Η Toyota δημιουργεί το πιο extreme Hilux

Στο εσωτερικό υπάρχει επιλογέας ταχυτήτων TRD με δέρμα και ανθρακόνημα, καθώς και πατάκια με τα λογότυπα TRD. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- σύστημα πλοήγησης, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού, σύστημα πολυμέσων κ.λπ.

Το Hilux TRD δυστυχώς δεν θα το βρείτε στην Ελλάδα ή σε κάποια κοντινή χώρα, αφού προορίζεται για τη μακρινή Αυστραλία, όπου και θα πωλείται στην τιμή των 58.990 δολαρίων Αυστραλίας (42.100 ευρώ).

Την κίνησή του αναλαμβάνει το μηχανικό σύνολο πετρελαίου των 2.8 λτ. απόδοσης 176 ίππων και 420 Nm ροπής (ή 450 Nm με το αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο). Να υπενθυμίσουμε ότι στη χώρα μας το Hilux διατίθεται με τον diesel κινητήρα των 2.4 λτ. απόδοσης 150 ίππων.

Δείτε ακόμα: Νέα έκδοση Toyota Hilux περιορισμένης παραγωγής

Get it on Google Play Download on the App Store