Ο πορωτικός ήχος της νέας Toyota Supra (+video)

Η νέα Toyota Supra βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δοκιμών εξέλιξης και όπως είναι λογικό το Nurburgring είναι το κατάλληλο μέρος για μερικούς γύρους οι οποίοι θα φέρουν στην επιφάνεια όποιες ατέλειες και θα τελειοποιήσουν την οδική της συμπεριφορά.

Η επιστροφή της Supra είναι ένα από τα μεγαλύτερα νέα της χρονιάς και πλέον, όσο ερχόμαστε πιο κοντά στην επίσημη πρώτη της που αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο, είναι αναμενόμενο να βγαίνουν στο διαδίκτυο video.

Δείτε επίσης: Toyota Hilux TRD με άγριες διαθέσεις

Σε αυτό το τελευταίο θα τη δούμε να ανεβάζει στροφές στο Nurburgring και θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε και να πάρουμε μια γεύση από τον ήχο της.

Αυτό που μένει πλέον είναι να μας έρθουν και οι πρώτες εικόνες της νέας Supra χωρίς καμουφλάζ. Όπως προαναφέραμε, η επίσημη πρώτη της θα γίνει τον Οκτώβριο και λογικά, μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε και αυτές τις εικόνες, που θα μας δείξουν το ποιόν του νέου μοντέλου.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε εν αναμονή των αποκαλύψεων για ένα από τα πιο σημαντικά νέα αυτοκίνητα της χρονιάς, το οποίο θυμίζουμε ότι αποτελεί προϊόν εξέλιξης δύο κορυφαίων μαρκών, της Toyota και της BMWSupra έχει εξελιχθεί παράλληλα με την αναμενόμενη BMW Z5).

Get it on Google Play Download on the App Store