Νέο Toyota Yaris: Τιμές, εξοπλισμοί και πότε έρχεται

Η Toyota ανακοίνωσε τις τιμές του σημαντικά αναβαθμισμένου Yaris, το οποίο θα οδηγήσουμε αύριο στην Ολλανδία και θα αναφερθούμε εκτενέστερα για αυτό την Παρασκευή 7 Απριλίου. 

Οι τιμές του ανανεωμένου Yaris ξεκινούν από 12.000 ευρώ για την έκδοση με τον κινητήρα του 1.0 λτ. ισχύος 69 ίππων, από 13.100 ευρώ με το νέο κινητήρα των 1.5 λτ. ισχύος 111 ίππων, από 16.200 ευρώ το ντίζελ 1.4 D-4D 90 HP και από 16.690 ευρώ το 1.5 λτ. Hybrid 100 HP. Η διάθεση του ανανεωμένου best seller Toyota θα γίνει στη χώρα μας τον ερχόμενο Μάιο σε διάφορες εξοπλιστικές εκδόσεις (ανάλογα με τον κινητήρα), όπως είναι οι Cool, Live, Live Plus, Active, Active Plus, Style, Bi-Tone και Chic.

Δείτε ακόμα: Νέο Toyota Yaris: Επιδόσεις και καταναλώσεις

Η αρχική έκδοση Cool συνδυάζεται μόνο με τον κινητήρα 1.0 λτ., ενώ η αμέσως επόμενη Live και με τα μηχανικά σύνολα 1.5 λτ. και 1.4 D-4D και το υβριδικό από την Active. Στον εξοπλισμό της Live περιλαμβάνονται ESP, 7 αερόσακοι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικοί καθρέπτες, air condition, ράδιο CD, Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας Toyota Safety Sense, αισθητήρας βροχής κ.λπ.

Η Active περιλαμβάνει επιπλέον Toyota Touch με οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, έγχρωμη οθόνη TFT 4,2 ιντσών, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, δερμάτινο τιμόνι κλπ.

Get it on Google Play Download on the App Store