Η πρώτη special έκδοση του Toyota C-HR

Μπορεί το Toyota C-HR να έχει μόλις πρόσφατα λανσαριστεί στην Ευρώπη, όμως η ιαπωνική εταιρεία δημιουργεί ειδικά για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 αυτοκίνητα, φέροντας συγκεκριμένες αλλαγές στο αμάξωμα και το εσωτερικό της.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στο αμάξωμά του το νέο Toyota C-HR Limited Edition ξεχωρίζει με τη διχρωμία του (ασημί αμάξωμα, μαύρη οροφή-αεροτομή-πλαϊνοί καθρέπτες), τα λογότυπα Limited Edition και τις ειδικής σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό του, το νέο C-HR Limited Edition τονίζει την πολυτέλειά του διαθέτοντας πλήρως δερμάτινο σαλόνι με λογότυπα «Limited Edition» στο ταμπλό, ενώ εφοδιάζεται και με στάνταρ premium ηχοσύστημα της JBL, που διαθέτει μεταξύ άλλων 8 ηχεία και 8κάναλο ενισχυτή.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, όλα τα Toyota C-HR Limited Edition θα συνδυαστούν με το υβριδικό σύστημα κίνησης της ιαπωνικής εταιρείας, που συνδυάζει έναν 1.800άρη κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, έχοντας συνδυαστική απόδοση 122 ίππων.

Διαβάστε ακόμα: 

Πως τα πήγε το Toyota C-HR στις δοκιμές πρόσκρουσης; (+video) 

Μία… πολύ σπέσιαλ Toyota GT86 περιορισμένης παραγωγής 

Νέες λεπτομέρειες για το Toyota Yaris GRMN των 210 ίππων

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store