Η νέα Toyota Supra θα έχει V6 μοτέρ απόδοσης 400+ ίππων

Πολλά διαβάζουμε και ακούμε το τελευταίο διάστημα σχετικά με την επερχόμενη, νέα Toyota Supra. Πριν λίγες ημέρες είχαμε πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις και τα μοτέρ τόσο αυτής όσο και της συγγενικής BMW Z4, αλλά πλέον έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες λέγεται πως έρχονται από στέλεχος της Toyota, η νέα Toyota Supra στην κορυφαία της έκδοση θα εφοδιάζεται με μοτέρ 3.5 λτ. V6το οποίο θα αποδίδει αρκετά περισσότερους από 400 ίππους.

Δείτε ακόμη: Ιδιοκτήτης Mitsubishi Lancer Evo βρήκε ξεχασμένο «καρυδάκι» στον κινητήρα!

Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιο από τα 6κύλινδρα σε σειρά μοτέρ της BMW, αλλά με ένα νέο μηχανικό σύνολο, το οποίο θα είναι προφανώς συμπαραγωγή των δύο εταιρειών.

Η ίδια η πηγή κάνει λόγο και για χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, παρά το γεγονός πως μέχρι πρότινος οι πληροφορίες ήθελαν τη νέα Supra αποκλειστικά αυτόματη. Τέλος το ίδιο πρόσωπο ισχυρίζεται πως η νέα Toyota Supra θα λανσαριστεί επισήμως το 2019. Τονίζουμε πως όλες οι παραπάνω πληροφορίες είναι προς το παρόν φήμες και τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, περιμένοντας την επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια την Toyota.

Διαβάστε επίσης: Η Mazda ετοιμάζει νέο κινητήρα με τρία τούρμπο

Εδώ την βλέπουμε πιο πάνω σε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες οι οποίες είναι δημιούργημα του CarThrottle και σύμφωνα με το ίδιο το site το μοντέλο παραγωγής δεν θα απέχει πολύ από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Get it on Google Play Download on the App Store