Νέο κουπέ από την Toyota με αποσπώμενη οροφή

Λίγο πριν την έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο όπου και θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του, το GR HV Sports Concept μας αποκαλύπτεται από την Toyota. Πρόκειται για ένα διθέσιο κουπέ, το οποίο έχει αποσπώμενη οροφή και βασίζεται στο υπάρχον GT 86.

Δείτε ακόμη: Η Koenigsegg Agera RS ξεφτίλισε την Bugatti Chiron (+video)

Στο πίσω μέρος του διακρίνουμε και το νέο λογότυπο GR (GazooRacing) το οποίο θα συνοδεύει στο εξής τις σπορ εκδόσεις των μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας.

Εμφανισιακά, το κατάμαυρο κουπέ της Toyota μάλλον παραξενεύει με την αισθητική των LED φώτων εμπρός, ενώ από την μέση και πίσω γίνεται ξεκάθαρο πως βασίζεται στο GT 86. Σύμφωνα με την Toyota πολλά στοιχεία που συναντάμε στο GR HV Sports Concept προέρχονται από το αγωνιστικό TS050, όπως οι ζάντες και ο σχεδιασμός του πίσω μέρους.

Και στο εσωτερικό του, το πρωτότυπο μοντέλο θυμίζει αρκετά το GT 86, τόσο στο ταμπλό όσο και στην κεντρική κονσόλα, ενώ εντύπωση προκαλεί η θέση του κουμπιού για την εκκίνηση του αυτοκινήτου, το οποίο είναι κάτω από ειδικό καπάκι στον επιλογέα ταχυτήτων.

Διαβάστε επίσης: Ποια εταιρεία έκανε το double σε έρευνες αξιοπιστίας;

Όσον αφορά στα μηχανικά του μέρη, αν και η Toyota δεν δίνει πολλές πληροφορίες, αναφέρει όμως πως είναι υβριδικό και μοιράζεται κάποια μέρη με το αγωνιστικό TS050 Hybrid. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε ακόμη δύο εβδομάδες για να δούμε και επισήμως στην έκθεση του Τόκιο το αυτοκίνητο της Toyota και να μάθουμε τα πάντα για αυτό.

Get it on Google Play Download on the App Store