Ανανέωση για το Toyota Hilux (+video)

Το Toyota Hilux είναι ανάμεσά μας εδώ και περίπου τρία χρόνια και όπως είναι λογικό η Toyota αποφάσισε να το ανανεώσει, χαρίζοντάς του μερικές αισθητικές κυρίως αλλαγές, όπως μπορούμε να δούμε και σε αυτές τις πρώτες εικόνες, στις οποίες θυμίζει λίγο από Tacoma.

Δείτε ακόμη: Ποιο ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό αυτοκίνητο με απενεργοποίηση κυλίνδρων;

Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο Toyota Hilux (το οποίο διατίθεται σε όλο τον κόσμο, εκτός από τις Η.Π.Α.) παρουσιάστηκε στην Ταϋλάνδη και όπως φαίνεται και από τις εικόνες, έχει να επιδείξει νέα μάσκα εμπρός, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και προβολείς ομίχλης, νέες γρίλιες και ελαφρώς ανασχεδιασμένα φώτα, τόσο εμπρός όσο και πίσω.

Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες αλλαγές, πέραν του εξοπλισμού, για τον οποίο πάντως δεν μπορούμε να έχουμε αξιόπιστη εικόνα ακόμη, καθώς μιλάμε για μία δεξιοτίμονη έκδοση με προορισμό την εκεί αγορά.

Μηχανικές βελτιώσεις δεν υπάρχουν επομένως θα πρέπει να περιμένουμε τα ίδια μοτέρ κάτω από το καπό και του ανανεωμένου Toyota Hilux, όπερ σημαίνει κινητήρας πετρελαίου 2.4 λτ. με απόδοση 150 ίππους και εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο (προαιρετικά αυτόματο ισάριθμων σχέσεων).

Διαβάστε επίσης: Honda Civic Type R καταβροχθίζει ότι βρεθεί στο διάβα του… (+video)

Μένει να δούμε αν και πότε οι προαναφερθείσες αλλαγές θα περάσουν και στο μοντέλο ευρωπαϊκών προδιαγραφών (το πιθανότερο είναι πως θα περάσουν), καθώς θα είναι σίγουρα καλοδεχούμενες, αφού κάνουν το ιαπωνικό pick-up ακόμη πιο σύγχρονο εμφανισιακά.

Get it on Google Play Download on the App Store