Πως μια τρακαρισμένη 7άρα BMW κόβεται και γίνεται σαν… καινούργια

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ανεξαρτήτως μοντέλου, ηλικίας, τιμής κ.λπ., πάντοτε χρειάζονται έλεγχο από μηχανικούς και φανοποιούς, γιατί ότι ως γνωστόν «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός». Στην αγορά σίγουρα υπάρχουν τα «καθαρά» μεταχειρισμένα, ωστόσο δυστυχώς υπάρχουν και πολλές παγίδες.

Το να έχει φτιαχτεί μια πόρτα και ένα φτερό δεν είναι κάτι το σοβαρό, όμως υπάρχουν ακόμα και περιπτώσεις όπου ένα αυτοκίνητο έχει κοπεί και έχει ξανακολληθεί, όπως στην περίπτωση που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο. Εδώ μια προγενέστερη BMW Σειρά 7 έχει υποστεί μεγάλη ζημιά από τρακάρισμα στο πίσω μέρος και κόβεται από την πίσω κολόνα μέχρι το δάπεδο λίγο πιο πίσω από τη μεσαία κολόνα και ξανασυγκολλείται.

Το πιθανότερο είναι αυτή η κομμένη BMW να πωληθεί και ο νέος της κάτοχος να έχει την εντύπωση ότι αγόρασε μια 7άρα σαν καινούργια, μη γνωρίζοντας ότι σχεδόν το μισό πίσω κομμάτι είναι κομμένο και ότι όλα τα τμήματα του εσωτερικού, οι καλωδιώσεις και οι πίσω αναρτήσεις έχουν αφαιρεθεί και έχουν ξανατοποθετηθεί.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store