Νοίκιασε McLaren και έκανε ζημιά 125.000 δολ. (+video)

Άσχημη κατάληξη είχε η οδηγική εμπειρία ενός οδηγού ο οποίος πλήρωσε 99 δολάρια για να βιώσει την εμπειρία οδήγησης μίας McLaren MP4-12C με εκκαθοδήγηση εκπαιδευτή, καθώς η συνεργασία τους κατέληξε σε ένα μεγαλοπρεπές τρακάρισμα που προκάλεσε ζημιά της τάξης των 125.000 δολαρίων.

Το ατύχημα συνέβη κατά την διάρκεια του Driving Experience, το οποίο ονομάζεται Ride and Drive και για να πάρει κανείς μέρος πρέπει να πληρώσει 99 δολαρίων. Με αυτό το αντίτιμο μπορείς να οδηγήσεις σε ασφαλές περιβάλλον και με τη βοήθεια εκπαιδευτή το βρετανικό supercar για συγκεκριμένο διάστημα.

Δείτε ακόμη: Στα Χανιά, επιπρομαχώνας καταπλάκωσε Alfa Romeo Giulietta (+video)

Παρόλα αυτά, στο video θα δούμε τον οδηγώ να στρίβει τη McLaren με το ένα χέρι και το άλλο στο γόνατο (μήπως είναι υποβοήθηση γκαζιού με το χέρι;) και τον εκπαιδευτή απλώς να του φωνάζει «πάτα το, πάτα το, πάτα το».

Ο συγκεκριμένος «εκπαιδευτής» προφανώς χρίζει… εκπαίδευσης καθώς δεν έδειξε τα στοιχειώδη στον… μαθητευόμενο οδηγό, ο οποίος πλήρωσε από το υστέρημά του για μία, όπως αποδείχτηκε, εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία…

Get it on Google Play Download on the App Store