Ο ντράμερ των Pink Floyd τράκαρε McLaren 10 εκ. ευρώ (+video)

Μπορεί με τον ρυθμό στα ντραμς και στη μουσική να τα πηγαίνει εξαιρετικά ο ντράμερ των Pink Floyd Nick Mason, παρόλα αυτά με τον οδηγικό ρυθμό του εντός πίστας δεν είναι και τόσο καλός και το πλήρωσε πολύ ακριβά, αφού έκανε σοβαρή ζημιά στην McLaren F1 GTR του.

Ο Mason είναι φανατικός petrolhead και του αρέσει να οδηγεί γρήγορα και στο όριο. Μάλιστα έχει στην κατοχή του μία McLaren F1 GTR, η οποία είναι πανάκριβη αλλά και πανίσχυρη.

Δείτε επίσης: 23χρονος διέλυσε τη McLaren του 

Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, στο 75ο Meeting μελών Goodwood, το οποίο έγινε στο Goodwood, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά, καθώς έχασε τον έλεγχο του supercar του και το χτύπησε άσχημα, προκαλώντας του αρκετή ζημιά.

Ευτυχώς ο ίδιος δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ και η ζημιά της McLaren F1 GTR είναι επισκευάσιμη αν και σίγουρα θα του κοστίσει πολύ ακριβά.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως η τιμή της συγκεκριμένης McLaren F1 GTR του Nick Mason εκτιμάται σε πάνω από 10.000.000 ευρώ. Επομένως όπως και να έχει, σίγουρα πονάει πολύ να κάνεις ζημιά σε ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο. Από την άλλη είναι καλύτερο από το να το έχεις κλεισμένο διαρκώς σε ένα γκαράζ… οπότε μπράβο στον Maison που ροκάρει και με αυτόν τον τρόπο!

Get it on Google Play Download on the App Store