Όταν ο παρκαδόρος δεν σε πιστεύει ότι έχεις Pagani (video)

Τα υπεραυτοκίνητα δεν μπορούν να τα έχουν όποιοι και όποιοι (θεωρητικά μιλώντας…) και έτσι, μια κάπως χαλαρή εμφάνιση με T-Shirt και τζιν μπορεί να σου δημιουργήσει αναπάντεχα προβλήματα όταν πας να πάρεις την Pagani σου από τον παρκαδόρο, ο οποίος μπορεί να μην πιστεύει ότι είναι δική σου!

Κάπως έτσι λοιπόν την έπαθε ο Άραβας ιδιοκτήτης αυτής της Pagani Huayra carbon edition, ο οποίος έδωσε τα κλειδιά του υπεραυτοκίνητου του σε παρκαδόρο στο Μονακό, όμως όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητο πίσω, ο παρκαδόρος δεν τον πίστεψε ότι είναι ο ιδιοκτήτης και του ζήτησε περισσότερα χαρτιά ακόμη και από την… εφορία!

Δείτε ακόμα: Ελληνικό Nissan GT-R καίει λάστιχο δίχως οίκτο (+video)

Όπως θα δείτε και ακούσετε στο βίντεο, ο παρκαδόρος λέει στον ιδιοκτήτη ότι το αυτοκίνητο είναι πολύ ακριβό («it’s an expensive car») και του ζητά το διαβατήριο καθώς και άλλα χαρτιά, ενώ αφού μιλάει στο κινητό του ιδιοκτήτη και τσεκάρει όλα τα χαρτιά, τότε μόνο πείθεται ότι πρόκειται όντως για τον πραγματικό ιδιοκτήτη και του δίνει τα κλειδιά της Huayra.

Το συμβάν απαθανατίστηκε από περαστικούς στο Μονακό, με την full carbon Pagani Huayra να τραβάει τα βλέμματα όλων των διερχομένων με τη μοναδική της εμφάνιση…

 

Get it on Google Play Download on the App Store