Φανοποιός δίνει ζωή σε κατεστραμμένη BMW Σειρά 4 Coupe (+video)

Ο Ρώσος φανοποιός Arthur Tussik είναι ένας μάγος της αυτοκίνησης, καθώς παίρνει μερικά πρακτικά… πεθαμένα αυτοκίνητα και τα επαναφέρει στην ζωή με την πολύ καλή δουλειά του. Αυτή τη φορά θα τον δούμε να κάνει τα κόλπα του σε μία BMW Σειρά 4 Coupe.

Στο παρελθόν μας έχει δείξει τις ικανότητές του τόσο επάνω σε μία BMW Σειρά 3 όσο και σε ένα Toyota Prius. Μάλιστα διατηρεί και κανάλι στο οποίο ανεβάζει τα… μαγικά του.

Αυτή τη φορά θα τον δούμε να κάνει τα… δικά του επάνω σε μία σχεδόν κατεστραμμένη ΒΜW Σειρά 4 Coupe η οποία έχει σημαντική ζημιά τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω.

Παρόλα αυτά τα σίδερα… φτιάχνονται αν και αμφιβάλω αν θα ήθελε κανείς να το πάρει το αυτοκίνητο αν ξέρει πως έχει τέτοια ζημιά. Καλό είναι όμως να τα βλέπουμε αυτά και να ξέρουμε πως ένα αυτοκίνητο μπορεί να κρύβει από κάτω από το αστραφτερό του αμάξωμα.

Να τονίσουμε πως στο συγκεκριμένο video ο Ρώσος δεν μας δείχνει το αυτοκίνητο ολοκληρωμένο, καθώς μένει να το συναρμολογήσει μέσα αλλά και να το βάψει εξωτερικά. Αυτό φυσικά για αυτόν είναι ρουτίνα, καθώς η δύσκολη δουλειά έγινε.

Δείτε επίσης: 

BMW M5 E60 τρομοκρατεί το φιλήσυχο Μονακό (+video)

Πρώην πρωταθλητής διέλυσε την BMW M5 του Moto GP λίγο πριν τον αγώνα

Σε ποιον θα κάνει δώρο τη M4 CS η BMW;

Get it on Google Play Download on the App Store