Οδηγός αγώνων έκανε donuts σε δημόσιο δρόμο και τιμωρήθηκε αυστηρά… (+video)

Δεν ξέρουμε αν είναι αυστηρή η τιμωρία που επέβαλε δικαστής στην Αυστραλία για τον οδηγό αγώνων Robby Gordon, είναι δίκαιη ή αυστηρή, σίγουρα όμως ο ίδιος θα έπρεπε να είναι πιο υπεύθυνος και να μην πάρει αγωνιστικό όχημα για να κάνει τα κόλπα του σε δημόσιο δρόμο.

Και μπορεί εδώ στην χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα, ο Robby Gordon να μην είναι κάποιος γνωστός οδηγός, εκεί κάτω όμως θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς αγώνων και έχει συμμετάσχει σε NASCAR, IndyCar και Baja.

Παρόλα αυτά η σκέψη του να πάρει το αγωνιστικό του όχημα και να αρχίσει να κάνει donuts σε δημόσιο δρόμο δεν του βγήκε σε καλό, καθώς κάποιοι περαστικοί ενοχλήθηκαν και φοβήθηκαν πάρα πολύ.

Ο δικαστής λοιπόν δεν εκτίμησε την πράξη του αυτή και του απαγόρευσε να ξανατρέχει επί Αυστραλιανού εδάφους για ένα χρόνο, ενώ δεν θεώρησε πως αποτελούν ελαφρυντικό οι οδηγικές του ικανότητες και η αγωνιστική του πείρα.

Μάλιστα του έβαλε και πρόστιμο 4.000 δολάρια Αυστραλίας, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως «μακάρι να μπορούσα να σου πάρω την αγωνιστική άδεια οδήγησης αλλά δυστυχώς δεν είναι στις αρμοδιότητές μου…».

Ο ίδιος είπε μετά την… καταδίκη του πως “αν ήξερα πως θα τιμωρηθώ τόσο αυστηρά θα έκανα περισσότερα κόλπα.”.

Δείτε ακόμη:

Ξύλο στη μέση του δρόμου για μια αλλαγή λωρίδας… (+video)

Γρήγορος με Evo… ρίχνει κολόνα. Κυριολεκτικά όμως! (+video)

Αυτό το Toyota δεν πνίγεται με τίποτα (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store