Ανανέωση και για το crossover VW Golf Alltrack

Η Volkswagen ξεκινάει το λανσάρισμα του ανανεωμένου Golf στην Ευρώπη (στη χώρα μας θα έρθει αρχές του 2017), ενώ παρουσιάζει για πρώτη φορά και το crossover Golf Alltrack. Αυτό συνδυάζει την πρακτικότητα του στέισον βάγκον αμαξώματος, με την αυξημένη κατά 20 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος και την στάνταρ τετρακίνηση 4MOTION.

Εξωτερικά, το ανανεωμένο Golf Alltrack ξεχωρίζει από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα, καθώς και από τις νέες ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών. Την πιο σκληροτράχηλη εμφάνιση του νέου Golf Alltrack τονίζουν τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά τμήματα χαμηλά στους προφυλακτήρες στις πόρτες και στα φτερά μαζί με τις ασημί ποδιές.

Δείτε ακόμα: Έρχεται το VW Golf σε έκδοση crossover

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό σε επενδύσεις και εξοπλισμό, όπως είναι η προσθήκη του ψηφιακού πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών και της νέας οθόνης του συστήματος infotainment των 9,2 ιντσών.

Αρχικά το Golf Alltrack θα λανσαριστεί με τον κινητήρα 1.8 TSΙ, ισχύος 180 ίππων και 280 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το στάνταρ 6άρι DSG προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,8 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 217 χλμ./ώρα, κατανάλωση 6,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 156 γρ./χλμ. Η τιμή του στη Γερμανία ξεκινά από τις 33.650 ευρώ. Αργότερα αναμένεται να διατεθεί και με κινητήρες πετρελαίου.

Get it on Google Play Download on the App Store