Στην παραγωγή νέο μικρό SUV από την VW

Προφανώς και η κατηγορία των SUV/crossover είναι από τις πιο δημοφιλείς πλέον και αυτό δεν ισχύει μόνο για την αγορά της Ευρώπης. Έτσι οι εταιρείες προσπαθούν να έχουν όλο και πιο έντονη παρουσία στην αγορά με κάθε είδους SUV. Αυτό κάνει και η VW με το μικρό SUV T-Roc.

Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο είχαμε δει ως πρωτότυπο στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το 2014 και πλέον η ιδέα έχει ωριμάσει στο μυαλό των ιθυνόντων της γερμανικής μάρκας, οι οποίοι πήραν την μεγάλη απόφαση να το οδηγήσουν στην παραγωγή.

Δείτε επίσης: Το… οικογενειακό κουπέ της Volkswagen

Σκοπός της VW είναι να πάρει μερίδιο από μία κατηγορία στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει το Nissan Juke και που πλέον έχουμε πολλούς εκπροσώπους σε αυτήν.

Σύμφωνα μάλιστα με τα λόγια του Herbert Diess, του διευθυντή της VW, το T-Roc θα είναι ένα μοντέλο το οποίο θα δούμε να δραστηριοποιείται εμπορικά εκτός από την αγορά της Ευρώπης και στην Αμερική καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «το T-Roc είναι ένα μοντέλο το οποίο το λάτρεψαν όλοι και θα πρέπει να έχει το μερίδιο που του αρμόζει».

Όσον αφορά στο πότε θα είναι έτοιμο το νέο γερμανικό μοντέλο, μάλλον θα το δούμε το Φθινόπωρο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του.

 

Get it on Google Play Download on the App Store