VW T-Roc: Νέο βίντεο πριν την πρεμιέρα

Λίγες μέρες έμειναν πριν τα αποκαλυπτήρια του νέου SUV VW T-Roc, το οποίο είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά η VW δείχνει ορισμένα κύρια σχεδιαστικά γνωρίσματα του αμαξώματος και του εσωτερικού, εστιάζοντας σε κάποιες ξεχωριστές λεπτομέρειες του μοντέλου.

Διαβάστε ακόμη: Διαθέσιμο το VW Golf 1.5 TSI EVO 130 PS: Τιμές – επιδόσεις

Όπως αναφέρει η VW, το T-Roc είναι ένα κόμπακτ SUV με προοδευτικό σχεδιασμό και πληθώρα από καινοτομίες, ενώ συνδυάζει τις ανέσεις ενός SUV με την ευελιξία και τα σπορ χαρακτηριστικά ενός κόμπακτ μοντέλου. Όπως διακρίνεται και από το βίντεο, ο σχεδιασμός του υιοθετεί χαρακτηριστικά off-road, αλλά παραμένει αναγνωρίσιμο ως Volkswagen. Στο εμπρός άκρος υπάρχει μια πλατιά μάσκα με ενσωματωμένα διπλά φώτα ημέρας, στο καπό τα νεύρα είναι έντονα, όπως και στα πλαϊνά, όπου μια λεπτή ασημί λωρίδα διατρέχει το πάνω τμήμα των παραθύρων και καταλήγει στην τρίτη κολόνα. Ενδιαφέρον φαίνεται να έχει και το πίσω τμήμα με τις ανάγλυφες επιφάνειες και τα τρισδιάστατα φανάρια.

Διαβάστε ακόμη: Κόλαση στο Nürburgring από χυμένα λάδια

Τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, ωστόσο λέγεται ότι το T-Roc θα έχει μήκος 4,2 μέτρα (όσο σχεδόν το Golf) και θα είναι πιο ψηλό κατά 100 χλστ. από το νέο VW Polo, στο οποίο βασίζεται. Για την κίνησή του θα υπάρχουν μηχανικά σύνολα 1.0 TSI, 1.4 TSI και πετρελαίου 1.6 TDI και 2.0 TDI με ισχύ από 95 έως 190 ίππους.

Διαβάστε ακόμη: Πωλείται VW Golf R στην τιμή των 75.793 ευρώ!

Δείτε το VW T-Roc και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store