Νέο VW Golf Sportsvan με περισσότερη ασφάλεια και τεχνολογία

Μετά την πλήρη ανανέωση στην οποία υπέβαλε το Golf, η VW παρουσιάζει και την ανανεωμένη γενιά του πιο πρακτικού Golf Sportsvan, ενισχύοντας τα στοιχεία τεχνολογίας και ασφαλείας του, «φρεσκάροντας» την εμφάνιση,  αλλά και αναβαθμίζοντας τη γκάμα των κινητήρων του.

Ειδικά στο πεδίο της εμφάνισης, το ανανεωμένο Golf Sportsvan ξεχωρίζει με τους αλλαγμένους προφυλακτήρες του, τα εμπρόσθια φώτα με LED λαμπτήρες ημέρας, τα στάνταρ πίσω LED φώτα, τα 5 νέας σχέδια ζαντών (16, 17 και 18 ίντσες), αλλά και την προσθήκη νέων χρωμάτων όπως το κόκκινο των φωτογραφιών στην παλέτα του.

Διαβάστε ακόμα: Επίσημα στην παραγωγή το VW I.D. Buzz

Στο εσωτερικό, συναντούμε νέες επενδύσεις, υλικά και δερμάτινα καθίσματα. Παράλληλα, η VW προσφέρει τη νεότερη σειρά των Συστημάτων Infotainment, μεταξύ των οποίων και το κορυφαίο Discover Pro Navi με οθόνη αφής 9,2 ιντσών και σύστημα ανέπαφου χειρισμού.

Φροντίζοντας για την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών, το ανανεωμένο VW Golf Sportsvan συνοδεύεται και από το πακέτο «Security & Service», που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υπηρεσίες όπως παροχή οδικής βοήθειας, αυτόματη ειδοποίηση ατυχήματος και πολλά άλλα.

Διαβάστε ακόμα: Γνωρίζετε που πωλείται το VW e-Golf με… 3.800 ευρώ;

Επίσης, υπάρχουν νέα Συστήματα ασφαλείας όπως το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος που αναγνωρίζει πλέον και πεζούς, σύστημα που αυτόματα ξεκινά και σταματά το αυτοκίνητο σε ταχύτητες έως και 60 χλμ./ώρα, η νεότερη εκδοχή του συστήματος αυτόματης στάθμευσης της VW και πολλά άλλα.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, η VW ανακοινώνει ότι το Golf Sportsvan θα έχει μια ανανεωμένη γκάμα 3 μοτέρ βενζίνης και 2 μοτέρ diesel, τα οποία με βάση και το ανανεωμένο Golf, αναμένεται να είναι ο 1.000άρης TSIτων 110 ίππων, ο 1.500άρης TSIEvoτων 130 και 150 ίππων, καθώς και ο 1.6 TDIτων 115 ίππων, με τον 2.0 TDIτων 150 PS.

Get it on Google Play Download on the App Store