VW Golf R: Νέες φωτογραφίες και εσωτερικό

Η VW μία μέρα μετά το video του Golf R με τον Sebastien Ogier να το οδηγεί, παρουσιάζει νέες φωτογραφίες του κορυφαίου μικρομεσαίου μοντέλου της, τόσο από το αμάξωμα, όσο και από το εσωτερικό, που δεν είχε δείξει καθόλου μέχρι τώρα, αλλά και τον κινητήρα. Εξωτερικά παρουσιάζεται αρκετά δυναμικό με πολλές σπορτίφ διακριτικές λεπτομέρειες, που ταιριάζουν με την φιλοσοφία του μοντέλου. Ορισμένες από αυτές είναι ο εμπρός προφυλακτήρας με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, τα πλαϊνά σπόιλερ, η πίσω αεροτομή, ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα με τα διπλά ζεύγη των απολήξεων των εξατμίσεων και οι ζάντες των 18 ιντσών με ελαστικά 225/40.

Στο εσωτερικό του Golf R ξεχωρίζουν τα τύπου μπάκετ δερμάτινα καθίσματα με το λογότυπο «R» στις πλάτες, το σπορτίφ flat bottomed τριάκτινο τιμόνι, η μαύρη γυαλιστερή λάκα στο ταμπλό, τα ανοξείδωτα πεντάλ και ο πίνακας οργάνων με τους μπλε δείκτες.

Το λογότυπο «R» κοσμεί με αρκετά διακριτικό τρόπο και τον κινητήρα TSI των 2.0 λίτρων ισχύος 300 ίππων και 380 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το αυτοκίνητο στο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,9 δλ. με μεικτή κατανάλωση 6,9 λτ./100 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store