Τα φώτα του νέου Volvo XC60

Πλησιάζουμε στην αποκάλυψη της νέας, δεύτερης γενιάς του Volvo XC60 και η Volvo μας δίνει όλο και περισσότερα στοιχεία από το αυτοκίνητό της. Πριν λίγες ημέρες είδαμε λίγο από το εμπρός μέρος του, ενώ αυτή τη φορά η Volvo μας δείχνει και το πίσω φανάρι του αυτοκινήτου.

Το νέο Volvo XC60 θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η οποία ανοίγει τις πύλες της για τους δημοσιογράφους στις 7 Μαρτίου και για το κοινό στις 9 Μαρτίου, ενώ είναι σίγουρο πως μέχρι τότε θα δούμε και άλλες εικόνες του αυτοκινήτου και σίγουρα πιο… αποκαλυπτικές.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η πρώτη επίσημη εικόνα του εμπρός μέρους του νέου Volvo XC60

Από αυτή την πρώτη εικόνα του πίσω μέρους, βλέπουμε πως το LED φανάρι του νέου XC60 θυμίζει αρκετά αυτό του μεγαλύτερου XC90, ενώ ξεκινά ψηλά από το αμάξωμα, κατεβαίνει πιο χαμηλά και εισβάλλει και στην πόρτα του πορτμπαγκάζ. Εκεί, λίγο πιο κάτω από το φανάρι και στην αριστερή πλευρά βλέπουμε και την ονομασία του μοντέλου. Όσονα αφορά στο εμπρός φανάρι, αυτό όπως φάνηκε και από την πρώτη teaser εικόνα της Volvo, θα ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία των εμπρός φαναριών του Volvo XC90.

Το νέο XC60 θα είναι το τέταρτο μοντέλο Volvo που θα βασίζεται στην πλατφόρμα Scalable Premium Architecture (SPA). Όσον αφορά τα μοτέρ του, θα δούμε τετρακύλινδρα μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου που δεν θα ξεπερνούν σε χωρητικότητα τα 2 λίτρα, ενώ ίσως υπάρξει και προσθήκη 3κύλινδρου μοντέλου. Μελλοντιά δεν αποκλείεται να δούμε και υβριδική έκδοση καθώς και αμιγώς ηλεκτρικό XC60.

Get it on Google Play Download on the App Store