Έρχεται το νέο Volvo XC40 (+video)

Η Volvo θα παρουσιάσει στις 21 Σεπτεμβρίου το νέο της SUV ονόματι XC40 το οποίο υπόσχεται να θέσει νέα πρότυπα στους τομείς της ασφάλειας και της οδηγικής εμπειρίας στην κατηγορία των crossover.

Δείτε ακόμη: Στη Δανία μείωσαν στο… 100% το φόρο στα αυτοκίνητα

«Tο XC40 είναι το πρώτο μας αυτοκίνητο σε αυτή τη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία και εστιάζει ξεκάθαρα σε μια άνετη και απολαυστική κυκλοφορία στο σημερινό φρενήρες αστικό τοπίο. Πιστό στην παράδοση της Volvo στην ασφάλεια, το νέο XC40 θα προσφέρει τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ασφάλειας, σε συνδυασμό με ένα interface εύκολο στη χρήση και κορυφαίες, πρακτικές υπηρεσίες συνδεσιμότητας», δήλωσε ο Χάκαν Σάμουελσον (Hakan Samuelsson), Πρόεδρος και CEO της Volvo Cars.

Tο νέο XC40 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Volvo που βασίζεται στη νέα Σπονδυλωτή Κόμπακτ Αρχιτεκτονική CMA (Compact Modular Architecture) και περιλαμβάνει τεχνολογίες που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στις Σειρές 60 και 90, οι οποίες βασίζονται στη μεγαλύτερη πλατφόρμα SPA – Μεταβλητή Αρχιτεκτονική Προϊόντος (Scalable Product Architecture).

Μάλιστα, όπως τα μεγαλύτερα XC60 και XC90, το XC40 εξοπλίζεται με το Sensus, το σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας της Volvo. Και σε αυτή την περίπτωση θα κυριαρχεί η μεγάλη, κατακόρυφη οθόνη αφής.

Διαβάστε επίσης: Στα χέρια της Hyundai η Fiat;

Υπομονή λοιπόν λίγες ακόμη ημέρες, μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου.

Get it on Google Play Download on the App Store