Κατά λάθος διαρροή του νέου Volvo XC40

 

Η Volvo έχει μεν ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει το νέο XC40, το μικρότερο SUV της, επίσημα στις 21 Σεπτεμβρίου, όμως κατά λάθος η Volvo Ουγγαρίας αποκάλυψε χθες στο διαδίκτυο ένα βίντεο με τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μικρομεσαίου SUV μοντέλου.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Volvo S60 και V60 Polestar με περισσότερο carbon

Όπως φαίνεται μάλιστα σε αυτές τις φωτογραφίες, το νέο Volvo XC40 θα έχει πολλά κοινά στην εμφάνισή του με το περσινό πρωτότυπο Volvo 40.1, με αποτέλεσμα οι γραμμές του να είναι πολύ μοντέρνες και με ξεχωριστό στυλ, περιλαμβάνοντας παράλληλα στοιχεία όπως τα νεότερα, πολύ εντυπωσιακά εμπρόσθια LED φώτα της εταιρεία.

Στο εσωτερικό, οι εικόνες αποκαλύπτουν ότι η σχεδίαση θα εμπνευστεί από αυτή του νέου XC60, με τη μεγάλη οθόνη αφής να ξεχωρίζει στο κέντρο της κονσόλας. Παράλληλα, η εταιρεία έχει υποσχεθεί ότι το νέο XC40 θα προσφέρει και ένα πολύ πρακτικό εσωτερικό για τους επιβάτες του, παρότι θα έχει συνολικά compactδιαστάσεις.

Διαβάστε ακόμα: Στην Ελλάδα το νέο Volvo XC60 (τιμές-εξοπλισμός)

Να σημειώσουμε επίσης ότι το νέο XC40 θα είναι το πρώτο μοντέλο της Volvo που θα βασιστεί πάνω στην καινούργια CMA πλατφόρμα της εταιρείας, που έχει εξελιχθεί από κοινού με την «μαμά» Geely από την Κίνα. Παράλληλα, αναμένεται να φέρει και τον καινούργιο 3κύλινδρο turbo 1.500άρη βενζινοκινητήρα της Volvo.

Περισσότερα για το νέο Volvo XC40 θα γνωρίζουμε κατά την επίσημη παρουσίασή του την επόμενη Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμα: Αναβάθμιση απόδοσης του Volvo XC60 από την Polestar

Get it on Google Play Download on the App Store