Η Hyundai αποκάλυψε το νέας γενιάς i20 WRC (+video)

Σήμερα η Hyundai πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του νέου αγωνιστικού i20 WRC, με το οποίο θα λάβει μέρος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη νέα σεζόν των 14 γύρων, ξεκινώντας από το Μόντε Κάρλο (22-24 Ιανουαρίου). Η παρουσίασή του έγινε σήμερα στο εργοστάσιο της ομάδας, στο Alzenau της Γερμανίας, παρουσία και των οδηγών του i20 WRC, οι οποίοι είναι οι Dani Sordo, Hayden Paddon και Thierry Neuville.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2014 το i20 WRC είχε κάνει το ιστορικό ένα-δύο στη Γερμανία και το 2015 πέτυχε τέσσερις πόντιουμ και τερμάτισε στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος των Κατασκευαστών. Το νέο i20 WRC πέρασε 8.000 χιλιόμετρα σκληρών δοκιμών και έχει βελτιωθεί σε ταχύτητα και οδική συμπεριφορά από το προηγούμενο i20 WRC. Το ολοκαίνουργιο αγωνιστικό Hyundai εφοδιάζεται με νέα αεροδυναμικά βοηθήματα που βελτιώνουν στην σταθερότητα και την ψύξη του κινητήρα, ενώ αναβαθμίστηκε η ανάρτησή του και η ακαμψία του πλαισίου.

Για την κίνησή του φροντίζει το 1.6 λτ. turbo μηχανικό σύνολο ισχύος 300 ίππων και 400 Nm ροπής, το οποίο συνδυάζεται με 6άρι σειριακό κιβώτιο που στέλνει τη δύναμη σε όλους τους τροχούς. Στις ασφάλτινες διαδρομές φοράει 18άρες ζάντες και στις χωμάτινες 15 ιντσών.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο από τα αποκαλυπτήρια του νέου Hyundai i20 WRC:

Get it on Google Play Download on the App Store