Volkswagen Passat 1.4 TSI BMT 122 PS

Το όνομα «Passat» μετράει 40 χρόνια παρουσίας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων. Στην τελευταία του γενιά προβάλλει premium χαρακτήρα και είναι πλήρες σε κάθε επίπεδο ικανοποιώντας το απαιτητικό κοινό στο οποίο απευθύνεται. Οι χώροι που προσφέρει το προσεγμένης ποιότητας εσωτερικό του είναι πολύ άνετοι για όλους τους φιλοξενούμενους, ενώ το κορυφαίας χωρητικότητας πορτ μπαγκάζ των 565 λίτρων υπερκαλύπτει τις όποιες μεταφορικές ανάγκες. Πρόσθετα το προαιρετικό σύστημα «Easy Open» διευκολύνει όποιον θέλει να ανοίξει την πόρτα του χώρου αποσκευών και είναι φορτωμένος, καθώς το πίσω καπό ανοίγει με ένα άγγιγμα του ποδιού στο μέσον του προφυλακτήρα.

Ο αρχικός TSI κινητήρας των 122 ίππων με την τεχνολογία BlueMotion Technology (λειτουργία stop/start και ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση) ταιριάζει πολύ καλά στις ανάγκες του Passat, καθώς το κινεί με άνεση, παρουσιάζει θετικό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές και είναι οικονομικός σε κατανάλωση και… τέλη κυκλοφορίας. Μεταξύ των θετικών στοιχείων του Volkswagen Passat 1.4 TSI BMT 122 PS είναι και η πολύ καλή οδική συμπεριφορά που παρουσιάζει σε κάθε διαδρομή γεμίζοντας σιγουριά τον οδηγό του, ο οποίος είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του στιβαρού πλαισίου και του αποδοτικού κινητήρα.

Αρχικός εξοπλισμός: ESP, 6 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός-πίσω, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα θυρών, ηλ. καθρέπτες, μηχανικός κλιματισμός και ράδιο CD.

Τιμή από: 21.270 ευρώ

Χώρος αποσκευών: 565 λίτρα

Τέλη κυκλοφορίας: 151,8 ευρώ

Τεκμήριο: 5.200 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.390 κ.εκ., Ισχύς: 122/5.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 200/1.500 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 10,3 δλ., Τελική ταχύτητα 205 χλμ./ώρα, Μεικτή κατανάλωση: 5,9 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 138 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store