Abarth Panda και 500L στα σκαριά;

Η οικογένεια της Abarth φημολογείται πως θα αποκτήσει και άλλα μέλη, τα οποία θα αφορούν κορυφαίες εκδόσεις των Panda και 500L. Αμφότερα θα δεχτούν τις ανάλογες φροντίδες του «σκορπιού» και θα εφοδιάζονται με πιο δυναμικό body kit με σπορτίφ σχεδίασης προφυλακτήρες, προσθήκες στα μαρσπιέ και μεγάλης διαμέτρου ζάντες (δείτε τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες), ενώ θα διαθέτουν σφιχτότερες αναρτήσεις και φυσικά «ενισχυμένους» κινητήρες.

Το Panda θα τροφοδοτείται με τον TwinAir των 0.9 λίτρων απόδοσης 110 ίππων, έτσι ώστε να «κοντράρει» το VW GT up! με τον 1.0 TSI των 110 ίππων, το οποίο σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες ετοιμάζεται. Για το Abarth 500L ο 1.4 MultiAir με 180 ίππους αποτελεί τον πιθανότερο υποψήφιο κινητήρα, προκειμένου να ανταγωνιστεί το MINI Countryman S των 184 ίππων.

Στην γκάμα της Abarth αυτή την στιγμή ουσιαστικά σχεδόν μονοπωλεί το Abarth 500 σε πολλές εκδόσεις, μεταξύ αυτών και η Abarth 595 50th Anniversary, που παρουσιάστηκε αυτό το μήνα, ενώ όσον αφορά στο Punto η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η Αbarth Punto Supersport.

Get it on Google Play Download on the App Store