Abarth 124 spider 1.4 λτ. MultiAir Turbo με 170 ίππους

Το νέο Fiat 124 spider κάνει την εμφάνισή του στην πιο σπορ έκδοση με τις περιποιήσεις της Abarth Racing Team, ενώ η διάθεσή του στην Ευρώπη θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο σε τιμές από 40.000 ευρώ. 

Tο Abarth 124 spider διαθέτει πιο επιθετική εμφάνιση στο αμάξωμα και το εσωτερικό. Το αμάξωμά του διακρίνεται από τον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με τη μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, το νέου σχεδιασμού πίσω προφυλακτήρα, την αεροτομή πίσω και τα δύο καπό σε μαύρο χρώμα, που παραπέμπουν στο κλασικό 124 Spider. Αρκετές διαφορές υπάρχουν και στο εσωτερικό όπου ξεχωρίζουν οι κόκκινες – μαύρες επενδύσεις, το μικρής διαμέτρου τιμόνι, ο πίνακας οργάνων με το κόκκινο στροφόμετρο και η επένδυση αλκαντάρα στο ταμπλό.

Την κίνηση του Abarth 124 spider αναλαμβάνει ο 1.4 λτ. MultiAir Turbo κινητήρας ισχύος 170 ίππων και 250 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το ελαφρύ αμάξωμα των 1.060 κιλών στα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,8 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 230 χλμ./ώρα. Το μοτέρ συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με το αυτόματο Sequenziale Sportivo, ενώ υπάρχει και επιλογή «Sport» για καλύτερη απόκριση. Παράλληλα για πιο σπορ ήχο εφοδιάζεται με εξάτμιση Record Monza.

Η ανάρτηση του Abarth 124 spider με τα διπλά ψαλίδια μπροστά και τους πενταπλούς συνδέσμους πίσω ρυθμίστηκε ειδικά για το μοντέλο και φέρει νέα αμορτισέρ της Bilstein και πιο σφιχτές αντιστρεπτικές δοκούς. Παράλληλα τα φρένα της Brembo με τις αλουμινένιες δαγκάνες εγγυώνται μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης και αντοχή στην καταπόνηση.

Get it on Google Play Download on the App Store