Ποιο είναι το φθηνότερο ντίζελ στην Ελλάδα;

Η αγορά ενός αυτοκινήτου αποτελεί σπαζοκεφαλιά για πολλούς καταναλωτές, αφού με τα λεφτά που μπορούν να διαθέσουν θα αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή λύση που θα τους καλύπτει περισσότερο τις βασικές τους ανάγκες, όποιες και να είναι αυτές. Μεταξύ των πρώτων στη λίστα ζητούμενων είναι η τιμή αγοράς και η κατανάλωση καυσίμου. Ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν κοστίζει πολλά χρήματα, είναι οικονομικό σε καύσιμο και προσφέρει όλες τις βασικές ανέσεις, σίγουρα αποτελεί μια κατάλληλη πρόταση.

Διαβάστε και αυτό: Τα 20 best seller SUV στην Ελλάδα το 2018

Το αυτοκίνητο, το οποίο διατίθεται στην Ελλάδα και συγκεντρώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, είναι το Dacia Sandero 1.5 dCi 75 PS. Πρόκειται για το πιο προσιτό σε τιμή ντίζελ της αγοράς με τιμή από μόλις 11.730 ευρώ. Παράλληλα έχει τα πλεονεκτήματα ότι δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και έχει πολύ χαμηλές απαιτήσεις σε καύσιμο.

Πιο αναλυτικά, το ντίζελ Dacia Sandero με τον κινητήρα της Renault των 1.5 λτ. ισχύος 75 ίππων και με την άφθονη ροπή των 200 Nm από τις 1.750 σ.α.λ. έχει κατανάλωση 3,5 λτ./100 χλμ., εκπέμπει 90 γρ./χλμ. CO2, επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 14,6 δλ. και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 164 χλμ./ώρα. Εκτός από την οικονομία, το Sandero ξεχωρίζει για το ευρύχωρο εσωτερικό του, το μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 320 λίτρων και την ιδιαίτερα άνετη ανάρτησή του.

Διαβάστε και αυτό: Μικρομεσαία 5θυρα και SUV έως 15.000 ευρώ

Από την αρχική έκδοση Style, ο εξοπλισμός του Sandero 1.5 dCi 75 PS είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει ESP, 4 αερόσακους, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, ρυθμιζόμενο τιμόνι, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, σύστημα πολυμέσων Media Nav Evo με οθόνη αφής 7 ιντσών, προβολείς ομίχλης, κ.λπ. Επιπλέον, όπως όλα τα μοντέλα της Dacia, έτσι και το Sandero συνοδεύεται με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Get it on Google Play Download on the App Store