Ασυζητητί Hyundai i30 με μόνο 19.190 ευρώ

Με τις τιμές των αυτοκινήτων συνεχώς να ανεβαίνουν, όποιος ενδιαφέρεται για την αγορά ενός καινούργιου μοντέλου δεν θα πρέπει να το καθυστερεί, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα! Παρόλα αυτά ευκαιρίες σε ασυναγώνιστες τιμές υπάρχουν, λίγες μεν, αλλά αξίζουν και με το παραπάνω τα λεφτά τους.

Όπως ισχύει και για το Hyundai i30 1.0 T-GDi 120 PS. Ένα αυτοκίνητο δίχως ελλείψεις, με τιμή από 19.190 ευρώ στην πρώτη έκδοση Premium. Διαθέτει τα συστήματα αυτόματης έκτακτης πέδησης, προειδοποίησης εκτροπής λωρίδας, υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματης ρύθμισης υψηλής σκάλας φώτων και 6 αερόσακους. Στάνταρ είναι ακόμα η οθόνη αφής των 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, φώτα θέσεως LED, αυτόνομο άναμμα φώτων, όλες οι ηλεκτρικές ανέσεις, air condition, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου κ.λπ. Με λίγα λόγια δεν του λείπει απολύτως τίποτα.

Στα θετικά του γνωρίσματα ανήκει και ο 3κύλινδρος 1.000άρης turbo κινητήρας με την τεχνολογία SmartStream CVVD, που ελέγχει τη διάρκεια βύθισης των βαλβίδων, προσαρμόζοντας την ταχύτητα και την διάρκεια της καύσης ανάλογα με τις οδηγικές απαιτήσεις. Αποδίδει 120 ίππους και 172 Nm ροπής από τις μόλις 1.500 σ.α.λ. και συνδυάζεται με ένα σωστής κλιμάκωσης και εύχρηστο 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Ο 1.0 T-GDi ξεχωρίζει και για την ιδιαίτερα ομαλή του λειτουργία, όπως και για την απουσία κραδασμών και ενοχλητικών θορύβων. Επιπλέον, προσφέρει σβέλτους ρυθμούς επιταχύνσεων (0-100 χλμ./ώρα σε 11,2 δλ.), με λογικές απαιτήσεις σε βενζίνη (κοντά στα 7,0 λτ./100 χλμ.) και εκπομπές CO2 από 123 γρ./χλμ. (78,72 ευρώ τέλη κυκλοφορίας). Ο οδηγός του i30 θα εκτιμήσει αμέσως και την πολύ καλή άνεση και ποιότητα κύλισης από τις αναρτήσεις, οποίες ταυτόχρονα κοντρολάρουν αποτελεσματικά τις κινήσεις του αμαξώματος.

Κανένα απολύτως παράπονο δεν θα υπάρξει και για το εσωτερικό του, τόσο σε ποιότητα όσο και σε χώρους. Για την κατασκευή του έχει γίνει χρήση μαλακών πλαστικών στο ταμπλό και στο άνω τμήμα των θυρών, συνδυασμένο με στιβαρή συναρμογή, που αποτρέπει την εμφάνιση τυχόν τριγμών. Στον τομέα των χώρων, το μικρομεσαίο 5θυρο Hyundai προσφέρει αρκετές ανέσεις σε τέσσερις ενήλικους επιβάτες, με τους πίσω να μη χρειάζεται να κάνουν παραχωρήσεις, ακόμα και με ύψος άνω των 1,8 μ.. Ικανοποιητική είναι και η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ, στα 395 λίτρα.

Get it on Google Play Download on the App Store