Πολυεργαλείο πόλης από 11.790 ευρώ!

Είναι γεγονός πως το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής ενός σύγχρονου αυτοκινήτου, περνιέται στη πόλη. Ένα δύσκολο τερέν, με έντονη κίνηση κι ελάχιστες θέσεις στάθμευσης, στοιχεία που απαιτούν να έχει κάποιος ένα ευέλικτο αυτοκίνητο για να μην τεντώνονται τα νεύρα του.

Αντιλαμβάνεστε ότι για να «επιβιώσει» κανείς στο πεδίο της πόλης, ιδανικά θα πρέπει να κινείται με ένα αυτοκίνητο μαζεμένων εξωτερικών διαστάσεων, αλλά που θα προσφέρει ικανοποιητικούς χώρους επιβατών και ποιοτική καμπίνα, έτσι ώστε οι ώρες που θα περνά κολλημένος στην κίνηση να κυλούν ελαφρώς πιο ευχάριστα. Μια αξιόλογη περίπτωση που έχουμε να σας προτείνουμε και σίγουρα θα γίνει ένας άξιος συνεργάτης σας στις αστικές μετακινήσεις, είναι το Kia Picanto. Το Picanto, μαζί με την υπόλοιπη αξιόλογη γκάμα των αυτοκινήτων της μάρκας, αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεράστια εξέλιξη που έχει κάνει η Kia. Το Picanto προσφέρεται με τιμή που ξεκινάει από τα 11.790 ευρώ, η οποία είναι απόλυτα λογική για τα όσα προσφέρει το αυτοκίνητο. Πέρα από την ολιστική αναβάθμιση στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά και της καμπίνας του, το μίνι μοντέλο προσφέρεται και με ικανοποιητικό εξοπλισμό, ακόμα και από την βασική έκδοση LX Inmotion.

Αναλυτικότερα στην τιμή που αναφέραμε προσφέρονται τα εξής: 6 αερόσακοι, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων και ράδιο με MP3. Στην επόμενη έκδοση LX Optimum (από 12.490 ευρώ) υπάρχουν επιπλέον ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες, φιμέ κρύσταλλα, έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών. Να σημειώσουμε πως όλες οι εκδόσεις του Kia Picanto προσφέρονται με έκπτωση 500 ευρώ, ανεξαρτήτως κινητήρα και επιπέδου εξοπλισμού.

Θα βολευτείτε άνετα!

Μπορεί το Kia Picanto να ανήκει στη μίνι κατηγορία, όμως η ευρυχωρία της καμπίνας, αλλά κι η ποιότητα κατασκευής μόνο μίνι αυτοκίνητο δεν θυμίζουν. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ποιοτικά, όλες οι επιφάνειες είναι καλυμμένες, ενώ κανένα παράπονο δεν θα υπάρξει σε επίπεδο συναρμογής. Οι θήκες για να τοποθετήσετε τα καθημερινά σας αντικείμενα αφθονούν, όπως κι οι χώροι για έως τέσσερις επιβάτες. Οι αποσκευές σας θα βολευτούν στο πορτ μπαγκάζ των 255 λίτρων, που με την αναδίπλωση των καθισμάτων φτάνει στα 1.010 λίτρα. Επίσης, ο οδηγός θα βρει εύκολα την κατάλληλη θέση και θα εξοικειωθεί γρήγορα με τις θέσεις και λειτουργίες των διαφόρων επιμέρους χειριστηρίων, έτσι ώστε η οδήγηση να είναι ακόμα πιο εύκολη και ξεκούραστη.

Ιδανικός συνδυασμός κινητήρα – οδικής συμπεριφοράς!

Το λιλιπούτειο, αλλά δυναμικό σχεδιαστικά Kia Picanto κινείται στη βασική του έκδοση από έναν 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα, η ισχύς του οποίου αγγίζει τους 67 ίππους και η ροπή ανέρχεται στα 96 Nm στις 3.500 σ.α.λ. Για το προφίλ του αυτοκινήτου, αυτός ο κινητήρας του ταιριάζει ιδανικά, μιας και καταφέρνει να κινεί το Picanto σβέλτα, με την κατανάλωση να διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα. Για την ακρίβεια, η μέση κατανάλωση κατά WLTP είναι 5,1 – 5,3 λτ./100 χλμ., με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα να ανέρχονται στα 115 – 120 γρ./χλμ. (0 τέλη κυκλοφορίας). Τα 100 χλμ./ώρα στο κοντέρ έρχονται σε 14,6 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 161 χλμ./ώρα.

Στο κομμάτι της οδικής συμπεριφοράς τώρα, το Kia Picanto τα καταφέρνει περίφημα. Εντός πόλης θα το λατρέψετε, αφού κι οι compact διαστάσεις του σας προσφέρουν ευελιξία κι ευκολία, μιας και χωράτε παντού. Η ανάρτηση φιλτράρει τις κακοτεχνίες του δρόμου, προσφέροντας την απαιτούμενη άνεση, αλλά και την πρόσφυση που χρειάζεται όταν ξεκινήσουν οι στροφές.

Get it on Google Play Download on the App Store