Προνομιούχο νέο αυτοκίνητο με 14.890 ευρώ

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αποκτήσετε το καινούργιο σας αυτοκίνητο και ψάχνετε εντατικά για το νέο σας απόκτημα. Η διαδικτυακή έρευνα έχει ενταθεί, με τις επιλογές να είναι μεν αρκετές αλλά να κοστίζουν.

Μια μάρκα διαθέτει ένα πολύ καλό μοντέλο, το οποίο μάλιστα προσφέρεται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, συνδυαστικά με πλούσιο εξοπλισμό. Πρόκειται για το Hyundai i20, το μικρό της μάρκας με την πληρότητα σε εκδόσεις και γκάμα κινητήρων βενζίνης. Μια πάρα πολύ αξιόλογη επιλογή είναι τo i20 με τον 1.000άρη T-GDi των 100 ίππων και τιμή από 14.890 ευρώ, στην αρχική έκδοση Fresh. Εξοπλιστικά τώρα, η επιλογή αυτή παρέχει τα εξής:

  • 6 αερόσακους
  • Σύστημα αυτόνομης πέδησης
  • Σύστημα προειδοποίησης εκτροπής λωρίδας
  • Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
  • Προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης
  • Αυτόματη ρύθμισης υψηλής σκάλας φώτων
  • Προειδοποίηση αναχώρησης προπορευόμενου οχήματος
  • Αir condition
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους & θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός & πίσω
  • Αυτόματη ενεργοποίηση/σβήσιμο μεσαίας σκάλας φώτων
  • Radio-MP3 με σύνδεση USB

Με μόλις 800 ευρώ επιπλέον, δηλαδή στα 15.690 ευρώ, η έκδοση Exclusive διαθέτει ακόμα φώτα ημέρας και θέσεως LED, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές καθοδήγησης, εργοστασιακούς πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος με μπουτόν απενεργοποίησης, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, οθόνη αφής 8 ιντσών και Bluetooth με αναγνώριση φωνής.

Από τα πιο δυναμικά σχήματα στην αγορά!

Ένα ακόμα σημείο υπεροχής του Ηyundai i20 πέρα από τις εξοπλιστικές αρετές του, είναι κι ο μοντέρνος εξωτερικός του σχεδιασμός. Ο δυναμισμός ξεχειλίζει από το αιχμηρό αμάξωμα των 4.040 χλστ. μήκους, 1.775 χλστ. πλάτους και ύψους 1.450 χλστ. Το επιθετικό του «πρόσωπο» και οι έντονες ακμές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο από άκρη σε άκρη, με το look να ολοκληρώνεται με τις ανάγλυφες πλευρικές επιφάνειες.

Μοντέρνα και ευρύχωρη καμπίνα!

Στο εσωτερικό του νέου Hyundai i20, ο παρατηρητής αντικρίζει ένα μοντέρνο σχεδιασμό και καλής ποιότητας υλικά με πολύ στιβαρή συναρμογή. Αν τώρα επιλέξετε την έκδοση Exclusive, τότε θα απολαμβάνετε τις δύο ψηφιακές οθόνες, αυτή των 10,25 ιντσών του πίνακα οργάνων και των 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων. Στα συν είναι κι η πολύ καλή θέση οδήγησης, η απροβλημάτιστη εργονομία και η απρόσκοπτη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Το Hyundai i20 κερδίζει πολλούς πόντους και στον τομέα της ευρυχωρίας, αφού τέσσερα ενήλικα άτομα θα κάτσουν άνετα, έχοντας άφθονο αέρα για πόδια, ώμους και κεφάλι. Από τους μεγαλύτερους της κατηγορίας είναι και ο χώρος αποσκευών των 352 λίτρων.

Μοτέρ βελούδο, οδική συμπεριφορά ποίημα

Μεγάλο ατού αποτελεί και ο νέος 3κύλινδρος κινητήρας turbo 1.0 λτ. TGDi Smartstream G, καθώς συμπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του μοντέλου. Σε επίπεδο λειτουργίας, εμφανίζεται πολύ ραφιναρισμένος, με δυνατό τράβηγμα από χαμηλά, το οποίο συνεχίζεται έως και την κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου. Αποδίδει 100 ίππους στις 4.500 σ.α.λ. και ροπή 172 Nm στις 1.500-4.000 σ.α.λ., ενώ συνεργάζεται αρμονικά με το πολύ καλό χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Η Hyundai ανακοινώνει πως το i20 επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 10,4 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 188 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση είναι 5,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι 118 – 123 γρ./χλμ. (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη είσοδο στο δακτύλιο ανάλογα την έκδοση).

Ο οδηγός του i20 πέρα από το χαρισματικό κινητήρα, απολαμβάνει και μια ισορροπημένη οδική συμπεριφορά. Το πλαίσιο ξεχωρίζει με την ακαμψία και συνδυάζεται κατάλληλα με τις ιδανικά ρυθμισμένες αναρτήσεις, παρέχοντας σταθερότητα, χαμηλό θόρυβο κύλισης και άνεση. Στην πόλη όπου θα κινηθεί περισσότερο, είναι πολύ ξεκούραστο, ευέλικτο και εύκολο στην οδήγηση γενικότερα. Παράλληλα, το ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο είναι μια εύκολη διαδικασία, με το Hyundai i20 να φτάνει και να διατηρεί εύκολα γρήγορες ταχύτητες ταξιδιού. Σε διαδρομές με στροφές, οι κλίσεις του αμαξώματος είναι λογικές και οι αντιδράσεις του αυτοκινήτου ακόμα και στο όριο χαρακτηρίζονται ουδέτερες. Το σύστημα διεύθυνσης προσφέρει αρκετά καλή πληροφόρηση, ενώ ικανοποιημένοι θα μείνετε κι από τα φρένα. Το i20 με τους δίσκους και στους πίσω τροχούς θα ενθουσιάζει το χειριστή του, με την αποδοτικότητα και την ανθεκτικότητα του συστήματος πέδησης.

Get it on Google Play Download on the App Store