Suzuki και Hybrid και 4×4 στις καλύτερες τιμές!

Με την Suzuki, η απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου ή και 4κίνητου υβριδικού είναι πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ. Η δημοφιλής ιαπωνική μάρκα δίνει τον καλύτερο εαυτό της στους δυο τομείς που πρωτοπορεί και εξειδικεύεται, συνδυάζοντας την οικονομία με την αυξημένη ενεργητική ασφάλεια. Τα μοντέλα Ignis Hybrid (από 12.190 ευρώ) και Swift Hybrid (από 12.290 ευρώ), τα οποία διατίθενται και με σύστημα 4κίνησης AllGrip παρέχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

Δείτε ακόμη: Νέα Suzuki Hybrid με τιμή από 12.190 ευρώ

  • Ενισχυμένη ενεργητική ασφάλεια για τις καθημερινές διαδρομές
  • Δύναμη και αυτοπεποίθηση στις εξορμήσεις εκτός δρόμου
  • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου
  • Ανεπηρέαστες επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου
  • Χαμηλά τέλη κυκλοφορίας
  • Χωρίς πρόσθετο κόστος κτήσης & συντήρησης

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Suzuki Hybrid:

Μέγιστη Απόδοση

Βοηθάει κατά την επιτάχυνση και επαναφορτίζεται κατά την επιβράδυνση.

Χαμηλή κατανάλωση

Ο συνδυασμός της πρωτοποριακής τεχνολογίας Suzuki Hybrid και των νέων ελαφρών και ανθεκτικών πλατφορμών με τεχνολογία Heartect καθιστά δυνατή τη σημαντική μείωση του βάρους του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια τη μείωση της κατανάλωσης.

Δείτε ακόμη: Suzuki Ignis Hybrid: Το πιο οικονομικό υβριδικό!

Χωρίς περιορισμούς

Χάρη στην ελαφριά και συμπαγή ηλεκτρογεννήτρια ISG (Integrated Starter Generator) και τη μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης, δεν θα χρειαστεί ποτέ να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας, καθώς θα επαναφορτίζεται κατά την επιβράδυνση.

Χαμηλό κόστος χρήσης

Η αγορά ενός υβριδικού αυτοκινήτου δεν σημαίνει μόνο εξοικονόμηση στο κόστος καυσίμων, αλλά σημαίνει και εξοικονόμηση στο λειτουργικό κόστος χρήσης του αυτοκινήτου. Η υβριδική τεχνολογία Hybrid Suzuki, εμπίπτει στην κατηγορία των υβριδικών οχημάτων με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τα φορολογικά πλεονεκτήματα όπως το μειωμένο Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης.

Εξοικονόμηση χώρου & βέλτιστη κατανομή βάρους

Χάρη στην μπαταρία μικρού μεγέθους που βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του οδηγού και ζυγίζει μόλις 6,2 κιλά, οι εσωτερικοί χώροι του αυτοκινήτου παραμένουν άνετοι και λειτουργικοί. Ταυτόχρονα, δεν επιβαρύνεται το συνολικό βάρος και κατά συνέπεια η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμη: Suzuki Ignis Hybrid 4WD για οικονομία παντός εδάφους!

Fun to drive οδήγηση

Η απλή και έξυπνη τεχνολογία Hybrid Suzuki σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε το στυλ οδήγησης και τις καθημερινές σας συνήθειες, που σημαίνει ότι θα απολαμβάνετε κάθε διαδρομή.

Get it on Google Play Download on the App Store