VW T-Cross: Ικανό για όλα με 17.400 ευρώ

Τα περισσότερα αυτοκίνητα από τις αρχικές τους εκδόσεις παρουσιάζουν ορισμένες ελλείψεις, ειδικά σε εξοπλισμό και έτσι ο αγοραστής ανεβαίνει σε τιμή, ξεφεύγοντας αρκετά από τον αρχικό προϋπολογισμό. Το μικρότερο αλλά πολύπλευρο SUV της Volkswagen, το T-Cross, από την αρχική του έκδοση προσφέρει πληρότητα σε κάθε επίπεδο, ενώ πωλείται σε πολύ προσιτή και συμφέρουσα τιμή.

Δείτε ακόμη: To VW T-Cross με ισχυρότερο κινητήρα

Πιο συγκεκριμένα, το T-Cross από την πρώτη κιόλας έκδοση 1.0 TSI 95 PS Life περιλαμβάνει τα πάντα, τόσο σε στοιχεία ανέσεων όσο και ασφαλείας, όπως: 6 αερόσακους, Σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών και ποδηλάτων, Αισθητήρα τυφλού σημείου, Ενεργό σύστημα διατήρησης της λωρίδας, κάμερα οπισθοπορείας, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, air condition, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων κ.α., στην ασυναγώνιστη τιμή των 17.400 ευρώ.

Ο 1.0 TSI κινητήρας με τους 95 ίππους και τα 175 Nm ροπής διαθέτει ιδιαίτερα πολιτισμένη λειτουργία, κινεί άνετα το αυτοκίνητο (0-100 χλμ./ώρα σε 11,5 δλ.), έχει χαμηλή κατανάλωση (5,1 λτ./100 χλμ.) και περιορισμένες εκπομπές CO2 (116 γρ./χλμ.). Επίσης, το T-Cross προσφέρεται με τον 1.0 TSI 115 PS και τον 1.6 TDI 95 PS, ενώ παρουσιάστηκε και 1.5 TSI 150 PS.

Δείτε ακόμη: VW T-Cross: Το ασφαλέστερο μικρό SUV

Κορυφαίο είναι το VW T-Cross και σε ασφάλεια, αφού με 5 αστέρια στο Euro NCAP και υψηλά ποσοστά σε όλες τις επιμέρους δοκιμασίες, είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Στα πλεονεκτήματά του ανήκουν ακόμα η πολύ καλή οδική του συμπεριφορά, η ευελιξία, οι χώροι και η πρακτικότητα που προσφέρει (στάνταρ πίσω συρόμενο κάθισμα).

Επίσης, μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος Volkswagen 4all, το T-Cross μπορεί να αποκτηθεί με μόνο 187 ευρώ το μήνα, συν 4 χρόνια σταθερό ασφάλιστρο, προστασία δανείου και προσυμφωνημένες τιμές για 4 χρόνια που αφορούν σε υπηρεσίες service και επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή VW T-Cross 1.0 TSI 115 PS DSG

Get it on Google Play Download on the App Store