SEAT Arona FR: Πληρότητα σε προσιτές τιμές

Το νέο κόμπακτ SUV SEAT Arona προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές και με μια ευρεία γκάμα κινητήρων και εξοπλισμού, που είναι σε θέση να καλύψουν τα «θέλω» πολλών των αγοραστών. Μεταξύ των εξοπλιστικών εκδόσεων που συγκεντρώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η FR, η οποία συνδυάζει την πληρότητα σε κάθε επίπεδο με πιο σπορτίφ εμφάνιση και χαρακτηριστικά οδήγησης.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή SEAT Arona 1.5 TSI 150 PS FR

Στον πολύ πλούσιο εξοπλισμό του Arona FR περιλαμβάνονται τα πάντα: ESP, αυτόνομη πέδηση με προστασία πεζών, 6 αερόσακοι, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικοί, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες, cruise control, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, οδηγικά προφίλ (Comfort, Eco, Sport, Individual), σπορ ανάρτηση, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων, σπορ καθίσματα, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών και πολλά ακόμη.

Από πλευράς κινητήρων, το SEAT Arona FR διατίθεται με τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.0 ECO TSI 115 HP (από 18.350 ευρώ) και 1.5 TSI ACT EVO 150 HP (18.850 ευρώ), καθώς και με τον πετρελαίου 1.6 TDI 115 HP (από 19.900 ευρώ). Ιδιαίτερα χαμηλή τιμή έχει η βασική έκδοση του SEAT Arona με τον 1.0 ECO TSI 95 PS κινητήρα, η οποία πωλείται από 14.800 ευρώ και συνοδεύεται με ένα ικανοποιητικό επίπεδο εξοπλισμού χωρίς ουσιαστικές ελλείψεις.

Εκτός από το δυναμικό και νεανικό του σχεδιασμό, το SEAT Arona διακρίνεται για την πολύ καλή οδική του συμπεριφορά, τους άνετους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (400 λίτρα), το πρακτικό και ποιοτικό εσωτερικό του και την υψηλή ασφάλεια που προσφέρει (5 αστέρια στο Euro NCAP).

Περισσότερα για το νέο SEAT Arona μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Get it on Google Play Download on the App Store