10 λόγοι αγοράς του Hyundai Bayon

Το νεότερο μέλος στην γκάμα της Hyundai και ειδικότερα στην ολοένα αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV/Crossover, δεν είναι άλλο από το Bayon. Πρόκειται για το μικρότερο και πιο προσιτό σε τιμή μοντέλο, που τοποθετείται κάτω από το Kona. Απευθύνεται σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό, το οποίο αναζητά ένα μοντέρνο σχεδιαστικά, πολύ πρακτικό, ευρύχωρο, άνετο και ευέλικτο κόμπακτ SUV, εφοδιασμένο με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και προσφερόμενο σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Ας δούμε παρακάτω τους 10 πιο κύριους λόγους αγοράς του Hyundai Bayon:

Ανταγωνιστικές τιμές: Με τιμή εκκίνησης τις 15.790 ευρώ με τον 1.200άρη κινητήρα, το Bayon σίγουρα αξίζει περισσότερα από όσο πωλείται. Το ίδιο ισχύει και για τις επόμενες εκδόσεις, όπως είναι με το turbo μηχανικό σύνολο 1.0 T-GDi 100 PS, που ξεκινά από τις 17.190 ευρώ.

Ξεχωριστός σχεδιασμός: Σχεδιασμένο σύμφωνα με τη νέα φιλοσοφία «Sensuous Sportiness» της Hyundai, το Bayon (προφέρεται Μπέϊ-ον), έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, όπου κυριαρχούν οι αιχμηρές γραμμές και οι ανάγλυφες επιφάνειες σε όλο το αμάξωμα.

Άνετοι χώροι: Ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Bayon, είναι οι πολύ άνετοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές, στο μοντέρνο και στιβαρής κατασκευής εσωτερικό του. Παρέχει χώρους αντίστοιχους με ενός μικρομεσαίου χάτσμπακ και πορτ μπαγκάζ 411 λίτρων.

Ευελιξία: Το μαζεμένο μήκος του αμαξώματος των 4.180 χλστ. σε συνδυασμό με την υπερυψωμένη θέση οδήγησης (165 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος), ευνοούν την οδήγηση στην πόλη, αλλά και εκτός αυτής.

Πλήρης εξοπλισμός: Από την πρώτη κιόλας έκδοση, το Bayon διαθέτει στάνταρ όλα τα μέσα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα συστήματα αυτόνομης πέδησης, αναγνώρισης οδικών σημάτων, προειδοποίησης εκτροπής και διατήρησης λωρίδας, αυτόματη ρύθμιση υψηλής σκάλας φώτων και οθόνη αφής 8 ιντσών.

Πρακτικότητα: Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα πιο ψηλά τοποθετημένα καθίσματα (σε σχέση με ένα τυπικό χάτσμπακ), κάνουν πιο εύκολη την είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο. Παράλληλα, το πορτ μπαγκάζ έχει μεγάλο άνοιγμα και πολύ πρακτικές ράγες για την αποθήκευση της εταζέρας, εάν χρειαστεί να αφαιρεθεί.

Πολύ καλή οδική συμπεριφορά: Ο οδηγός του Bayon εκτιμά αμέσως την άνεση που προσφέρουν οι κατάλληλα ρυθμισμένες αναρτήσεις και το χαμηλό θόρυβο κύλισης. Σε συνδυασμό με τη στιβαρή κατασκευή και το άκαμπτο πλαίσιο, το νέο κόμπακτ SUV της Hyundai εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια.

Αποδοτικοί κινητήρες: Η γκάμα των μηχανικών συνόλων περιλαμβάνει το 1.200άρη των 84 ίππων και κατόπιν τους πιο ισχυρούς turbo 1.0 T-GDi με 100 και 120 ίππους. Αυτοί συνδυάζονται και με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V για καλύτερη απόδοση και οικονομία, καθώς και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων.

Σύγχρονη τεχνολογία: Το Bayon διαθέτει μία εντυπωσιακή λίστα προηγμένων έξυπνων τεχνολογιών: Ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, οθόνες αφής 8 και 10,25 ιντσών, Bluelink app με πολλές απομακρυσμένες λειτουργίες, ασύρματη φόρτιση, κινητήρες με τεχνολογία Διαρκώς Μεταβαλλόμενης Διάρκειας Βύθισης των Βαλβίδων κ.λπ.

5 χρόνια εγγύηση: Όπως όλα τα μοντέλα Hyundai, το Bayon συνοδεύεται με εγγύηση 5 ετών ακόμη και για εκατομμύρια χιλιόμετρα, μαζί με 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 5ετή δωρεάν ετήσιο τεχνικό έλεγχο και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση βαφής.

Get it on Google Play Download on the App Store