Ετοιμοπαράδοτο Audi Q3 στις χαμηλότερες τιμές

To Audi Q3 αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο συμφέρουσα πρόταση αγοράς στην κατηγορία των μικρομεσαίων πολυτελών SUV, αφού στις δημοφιλείς αρχικές εκδόσεις του προσφέρεται σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τον ανταγωνισμό. Παράλληλα υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, ενώ μπορεί να αποκτηθεί μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος με 1η δόση μετά από 4 μήνες και 0% επιτόκιο για 6 μήνες. Η προκαταβολή είναι 20% και η διάρκεια δόσεων μεταξύ 36-60 μήνες, ενώ για τους υπόλοιπους μήνες το επιτόκιο είναι 7,9%.

Premium μικρομεσαίο SUV με 33.900 ευρώ

Η τιμή των 33.900 ευρώ που εκκινεί το Audi Q3 είναι μακράν η χαμηλότερη στην κατηγορία του. Σε αυτά τα λεφτά πωλείται η αρχική έκδοση 35 TFSI με τον κινητήρα 1.5 TFSI των 150 ίππων και το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης και ανήκουν τα εξής: 7 αερόσακοι Αυτόνομο φρενάρισμα Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας Προβολείς LED Αυτόματη ρύθμιση προβολέων Αισθητήρας φωτός και βροχής Ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών Σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8,8 ιντσών Διζωνικός κλιματισμός Σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Επόμενη έκδοση είναι η Advanced 35 TFSI S tronic, στην ανταγωνιστική και πάλι τιμή των 37.900 ευρώ. Εκτός από το αυτόματο κιβώτιο διαθέτει επιπλέον ζάντες 18 ιντσών, διαφορετική μάσκα και εμπρός προφυλακτήρα, ασημί ποδιές στους προφυλακτήρες, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός/πίσω, κάμερα οπισθοπορείας και το Audi music interface.

Υψηλή ποιότητα και άνετοι χώροι στο εσωτερικό

Αρτιότητα σε όλα τα επίπεδα παρουσιάζει το εσωτερικό του Audi Q3, αφού προσφέρει απλόχερα οτιδήποτε αναζητήσει ο απαιτητικός αγοραστής ενός premium C-SUV. Από την πρώτη κιόλας στιγμή γίνεται αντιληπτή η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, με μαλακά υλικά σε πολλές επιφάνειες, στιβαρή κατασκευή και πολυτελή διάκοσμο. Την ολοκληρωμένη εικόνα ενισχύουν με την σειρά τους οι ψηφιακές οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το infotainment. Πέρα από όλα αυτά, οι επιβάτες του Audi Q3 απολαμβάνουν και πολύ άνετους χώρους. Στο πίσω κάθισμα υπάρχει πολύς αέρας για τα πόδια και το κεφάλι, συν αρκετό διαθέσιμο πλάτος. Αποσκευές θα χωρέσουν πολλές, αφού το πορτ μπαγκάζ μετρά από 535 έως 675 λίτρα, ανάλογα το πολύ πρακτικό συρόμενο πίσω κάθισμα.

Στιβαρότητα και δύναμη στο δρόμο

Η προσοχή που έχει δώσει η Audi σε κάθε σημείο του Q3, την αντιλαμβάνεται αμέσως ο οδηγός και στο δρόμο. Το αυτοκίνητο εμφανίζεται πολύ ισορροπημένο ως σύνολο, καθώς είναι άνετο, ασφαλές και ο 1.5 TFSI έχει την απαιτούμενη δύναμη. Οι ανεξάρτητες αναρτήσεις του Q3 ελέγχουν με χαρακτηριστική ευκολία τις κινήσεις του αμαξώματος, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή ποιότητα κύλισης και ξεκούραστες μετακινήσεις. Υπό πίεση στρίβει περισσότερο σαν ένα καλοστημένο χάτσμπακ, αφού οι κλίσεις είναι μικρές και η πρόσφυση είναι άφθονη. Όσον αφορά τον κινητήρα με τους 150 ίππους και τα 240 Nm ροπής, εξασφαλίζει δυναμικές επιδόσεις από στάση και εν κινήσει, ενώ Το σύστημα ACT απενεργοποιεί τους 2 κυλίνδρους σε καταστάσεις χαμηλού φορτίου, χωρίς οι επιβάτες να αντιλαμβάνονται την παραμικρή διαφορά στη λειτουργία του μοτέρ. Με το διπλού συμπλέκτη αυτόματο 7άρι S tronic ο 1.5 TFSI συνδυάζεται άψογα, αφού οι αλλαγές των ταχυτήτων γίνονται άμεσα και ομαλά, συν του ότι η οδήγηση είναι πιο ξεκούραστη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κυβισμός (κ.εκ.) 1.498
Ταχύτητες 6/7 S tronic
Ισχύς (PS/σ.α.λ.) 150/5.500-6.000
Ροπή (Nm/σ.α.λ.) 240/1.500-3.500
0-100 χλμ./ώρα (δλ.) 9,5/9,4
Τελική (χλμ./ώρα) 210/201
Κατανάλωση (λτ./100 χλμ.)* 6,3/6,5
CO2 (γρ./χλμ.) 142/147
*Εργοστασιακή

Get it on Google Play Download on the App Store