Hyundai Kona με έκπτωση και αχτύπητη τιμή!

Μπορεί η κατηγορία των SUV να επελαύνει δυναμικά σε ότι αφορά τη μάχη των πωλήσεων, ωστόσο υπάρχουν μερικά μοντέλα που πραγματικά κατορθώνουν να ξεχωρίσουν. Ένα εξ αυτών είναι το Hyundai Kona με τα πολλά προτερήματα, όπως είναι ο πλούσιος εξοπλισμός σε συνάρτηση με την ασυναγώνιστη τιμή του.

Το Hyundai Kona αδιαμφισβήτητα είναι από τα πιο ολοκληρωμένα και ξεχωριστά SUV που μπορεί να αποκτήσει κανείς. Το έντονο ρύγχος, τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα συνδυαστικά με το μεγάλο κεντρικό αεραγωγό, δημιουργούν ένα πολύ μοντέρνο σύνολο, που χαίρεσαι να το βλέπεις, αλλά και να το οδηγείς. Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα προσφέρονται στην άκρως λογική τιμή των 18.590 ευρώ (με την έκπτωση των 500 ευρώ) για την έκδοση Exclusive.

Αναλυτικότερα στη συγκεκριμένη έκδοση προσφέρονται τα εξής: 6 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, διατήρηση λωρίδας, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, προειδοποίηση επικείμενης πρόσκρουσης, αυτόματη λειτουργία φώτων, air condition, ηλεκτρικοί καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων. Στάνταρ είναι το infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών, οθόνη 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές καθοδήγησης, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και πολλά ακόμα!

Η απόκτηση όμως ενός Kona έχει ακόμα μεγαλύτερο δέλεαρ, αυτό των after sales παροχών της μάρκας που περιλαμβάνουν: 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια και αντίστοιχης διάρκειας ετήσιο τεχνικό έλεγχο και εγγύηση βαφής.

Στιβαρή κι εργονομική καμπίνα!

Η ανανέωση που συντελέστηκε πρόσφατα στο Hyundai Kona, πέρα από το φρεσκάρισμα της εξωτερικής εμφάνισης αναβάθμισε και την εικόνα του εσωτερικού. Τα συμπαγή και στιβαρής συναρμογής υλικά δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο, πως το σύνολο της κατασκευής θα αντέξει στο πέρασμα των ετών. Ο οδηγός κάθεται αναπαυτικά και έχει εύκολο έλεγχο όλων των χειριστηρίων, ενώ οι διάφορες θήκες ευνοούν την πρακτικότητα. Στον τομέα των χώρων, η καμπίνα του Kona είναι σε θέση να εξυπηρετήσει χωρίς παραχωρήσεις τέσσερα ενήλικα άτομα, με τα 374 λίτρα του πορτ μπαγκάζ να ικανοποιούν.

Μπριόζικο μηχανικό σύνολο, βράχος στο δρόμο!

Ακόμα ένα δυνατό χαρτί του Hyundai Kona, είναι ο 1.0 T-GDi κινητήρας του. Ο turbo των 998 κ.εκ. αποδίδει 120 ίππους και 172 Nm ροπής στις 1.500-4.000 σ.α.λ. και διακρίνεται για το μεστό τράβηγμά του από το χαμηλό φάσμα στροφών. Επιπλέον, κρύβει εξαιρετικά την 3κύλινδρη υπόστασή του, αφού ο οδηγός δεν ενοχλείται από μηχανικούς θορύβους και κραδασμούς. Ταυτόχρονα επιτυγχάνει σβέλτες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 11,5 δλ., 181 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας), με εργοστασιακή μεικτή κατανάλωση 5,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 132 γρ./χλμ. 

Σε κάθε είδους διαδρομή το Hyundai Kona εμφανίζεται ευέλικτο και εύκολο στους χειρισμούς, όντας παράλληλα ασφαλές κι ευθύβολο. Η ανάρτηση με τη σφιχτή ρύθμιση κρατάει τις κλίσεις του αμαξώματος σε λογικά πλαίσια, δίχως να ταλαιπωρεί τους επιβάτες. Παράλληλα διατηρεί το Kona εντός της προεπιλεγμένης πορείας στις στροφές, ενώ στις ευθείες χαρίζει πολύ καλή σταθερότητα στο αμάξωμα με τα 170 χλστ. απόστασης από το έδαφος.

Get it on Google Play Download on the App Store