Μέγα ευκαιρία καινούργιο Kia XCeed!

Αν βολιδοσκοπούσατε την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου και ειδικά ενός σύγχρονου crossover, τότε το Kia XCeed, αποτελεί τώρα την κατάλληλη ευκαιρία! Το μικρομεσαίο crossover που έχει κερδίσει το αγοραστικό κοινό, προσφέρεται για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στην άκρως ελκυστική τιμή των 20.490 ευρώ.

Πέρα από την τιμή που αποτελεί μεγάλο δέλεαρ, σημαντικό είναι το γεγονός πως όλα τα Kia XCeed συνοδεύονται με 5 χρόνια δωρεάν service, μαζί με την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση που ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα της Kia. Στην προαναφερθείσα τιμή πωλείται η έκδοση 1.0 T-GDi 120 PS Optimum, η οποία συνοδεύεται με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει: Αυτόνομη πέδηση, σύστημα διατήρησης λωρίδας, προειδοποίηση απόσπασης προσοχής του οδηγού, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, Full LED φώτα, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές καθοδήγησης, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών και πολλά ακόμη.

Ψυχωμένος ο 1.000άρης των 120 ίππων!

Το δυναμικό Kia XCeed κινείται από τον 3κύλινδρο turbo 1.0 T-GDi, με ισχύ 120 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 172 Nm ροπής στις 1.500-4.000 σ.α.λ. Το μηχανικό αυτό σύνολο συνδυάζεται εξαιρετικά με το πολύ καλό 6άρι μηχανικό κιβώτιο, που αναδεικνύει τις αρετές του μοτέρ. Αυτό εμφανίζεται ελαστικό, με καλό τράβηγμα από χαμηλά και με το σπριντ από στάση έως τα 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 11,3 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 186 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση είναι 6,1 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 ανέρχονται στα 138 γρ./χλμ.

Ευχάριστο και σίγουρο όπου και να κινηθείτε

Στα συν του crossover της Kia θα εντάξουμε και την άρτια οδική συμπεριφορά του, μιας και ικανοποιεί με το παραπάνω σε κάθε είδους διαδρομή. Η αίσθηση που αποκομίζει ο οδηγός από τα πρώτα μέτρα κιόλας είναι πως έχει στα χέρια του μια στιβαρή κατασκευή, η οποία είναι εξαιρετικά ευθύβολη ακόμα και με υψηλές ταχύτητες στο κοντέρ. Η ποιότητα κύλισης είναι πολύ καλή και αυτό το φροντίζει με την σειρά της η ανεξάρτητη σε όλους τους τροχούς ανάρτηση, με την ελαφρώς σφιχτή ρύθμιση. Ένα σετάρισμα που αποδεικνύει την αξία της σε δρόμο με στροφές, όπου το Kia XCeed στρίβει «αεράτα» σε κάθε είδους καμπή!

Κουκλί μέσα – έξω!

Είναι αδιαπραγμάτευτο το γεγονός, πως οι σχεδιαστές της Kia μπορούν να παραδώσουν σεμινάρια σε συναδέλφους τους, για το πως μπορούν να κάνουν ένα ολικό rebranding μιας μάρκας μέσα από το σχεδιασμό! Το XCeed όπως κι όλα τα μοντέλα της Kia ξεχωρίζει με το δυναμισμό του, ενσωματώνοντας το γνώριμο πλέον «Tiger Nose», αλλά και το μοτίβο ice cube. Άξιος αναφοράς είναι κι ο τρόπος που έχουν καταφέρει να προσαρμόσουν την τοξοειδή οροφή, ενισχύοντας τα κουπέ στοιχεία που ήθελαν να έχει το XCeed, συνδυαστικά με τα πίσω λεπτά φωτιστικά σώματα, το διαχύτη και τα δύο σχήματα που μοιάζουν με απολήξεις εξάτμισης. Ο crossover, περιπετειώδης χαρακτήρας του μοντέλου τονίζεται με τις ράγες οροφής και τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Εξαιρετικές εντυπώσεις θα έχετε κι από την καμπίνα του αυτοκινήτου, όπου έχουν επιλεγεί μαλακά υλικά για την κατασκευή του ταμπλό, με τη συναρμογή να είναι γεροδεμένη, ενώ κι ο διάκοσμος είναι εξαιρετικά φινετσάτος. Συνολικά, η ποιότητα κατασκευής ξεπερνάει κάθε προσδοκία! Ο οδηγός κάθεται αναπαυτικά, ενώ όλα τα χειριστήρια είναι σωστά τοποθετημένα και τακτοποιημένα. Κανένα πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσετε στους χώρους επιβατών, μιας και τέσσερα ενήλικα άτομα θα φιλοξενηθούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης, το πορτ μπαγκάζ των 426 λίτρων είναι αρκετό για να χωρέσουν οι αποσκευές μιας οικογένειας.

Get it on Google Play Download on the App Store