Νέο και ακαταμάχητο Crossover από 24.690 ευρώ

Τα Crossover μαζί με τα SUV έχουν βρεθεί ψηλά στην προτίμηση των αγοραστών, γιατί συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα και είναι σαφώς πιο πρακτικά και θελκτικά από τα 5θυρα χάτσμπακ. Οι προτάσεις είναι σίγουρα πάρα πολλές και ενδιαφέρουσες στην πλειοψηφία τους, με τον αγοραστή να μην ξέρει πιο να πρωτοδιαλέξει.

Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μικρομεσαία Crossover ήταν το Kia XCeed. Τώρα το ανανεωμένο μοντέλο εμφανίζεται ακόμα καλύτερο και πληρέστατο σε όλους τους τομείς, από την πρώτη κιόλας έκδοση των 24.690 ευρώ. Εξωτερικά ξεχωρίζει αμέσως μπροστά από τους νέους προβολείς LED, την επανασχεδιασμένη μάσκα και προφυλακτήρα. Πίσω οι αλλαγές εντοπίζονται στο νέο διαχύτη, την πιο διακριτική σχεδίαση «εξάτμισης» και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ στο GT-line εντυπωσιάζουν τα φανάρια με τα 37 ξεχωριστά LED σε διάταξη κηρήθρας. Πρόσθετα διατίθενται νέα σχέδια ζαντών και αποχρώσεις αμαξώματος.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου XCeed, το πρώτο στοιχείο που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις και δείχνει την προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι η πάρα πολύ καλή ποιότητα με τα πολυτελή στοιχεία. Στο facelift XCeed ο παραμετροποιήσιμος ψηφιακός πίνακας οργάνων Supervision των 12,3 ιντσών (στάνταρ στο GT-line) διαθέτει νέα γραφικά. Αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στην κεντρική οθόνη των 10,25 ιντσών, καθώς φέρει το τελευταίας γενιάς σύστημα τηλεματικής Kia Connect με Over-The-Air αναβαθμίσεις. Βελτιώσεις υπάρχουν και στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Στην πολύ συμφέρουσα τιμή των 24.690 ευρώ διατίθεται το 1.5 T-GDi 160 PS LX Premium, είτε χωρίς υβριδική τεχνολογία, ή το iMT 48V Hybrid. Στον εξοπλισμό του ανήκουν τα εξής: 6 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, διατήρηση λωρίδας, αυτόματη εναλλαγή φώτων, Full LED φώτα, οθόνη 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικός κλιματισμός, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, προφίλ οδήγησης και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Πιο πάνω τοποθετείται η έκδοση Platinum (από 26.090 ευρώ το 1.5 T-GDi 160 PS). Επιπλέον ενσωματώνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, πλοήγηση, σύστημα τηλεματικής Kia Connect, ενεργό cruise control (με το 7DCT), ηλεκτρικό χειρόφρενο, κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, επενδύσεις καθισμάτων με ύφασμα και συνθετικό δέρμα και πίσω σκούρα κρύσταλλα. Στην κορυφή τοποθετείται το πιο σπορ εικονιζόμενο GT-line (από 28.590 ευρώ) με σπορ επενδύσεις, τιμόνι D-Cut, έξυπνο κλειδί με αισθητήρα εγγύτητας, πλήκτρο εκκίνησης κινητήρα «Start», ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα, μαύρη οροφή, ηλεκτροχρωματικό καθρέπτη, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, σπορ μάσκα και προφυλακτήρες, ασύρματη φόρτιση κινητού και διαφορετικού σχεδιασμού 18άρες ζάντες.

Εκτός από το αποδοτικό μηχανικό σύνολο 1.5 T-GDi 160 PS, το ανανεωμένο XCeed πωλείται με το πιο δυνατό μοτέρ 2.0 T-GDi 204 PS 7DCT (από 30.890 ευρώ), τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 CRDi 136 PS (από 26.790 ευρώ) και το Plug-in Hybrid 1.6 λτ. 141 PS (από 37.590 ευρώ). Πρόσθετα κάθε XCeed συνοδεύεται με 5 χρόνια δωρεάν service, συν την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Get it on Google Play Download on the App Store