Ήρθε το νέο κι ανατρεπτικό μικρομεσαίο SUV!

Προ ημερών λανσαρίστηκε στην Ελληνική αγορά ένα ολοκαίνουργιο μικρομεσαίο SUV, το οποίο εμφανίζει τεράστιες αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του και έχει σίγουρα όλα τα προσόντα για να ξεχωρίσει στη δημοφιλή αυτή κατηγορία.

Δυναμική εμφάνιση, ποιοτικό και τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό, αποδοτική γκάμα κινητήρων και με πλήρη εξοπλισμό άνεσης κι ασφάλειας, το σίγουρο είναι πως το νέο Kia Sportage θα αλλάξει ριζικά τις ισορροπίες στα C-SUV. Διατίθεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις (Dynamic, Titanium και GT-Line), με την τιμή από τα 29.990 ευρώ για την πρώτη έκδοση Dynamic και τον ήπια υβριδικό κινητήρα βενζίνης των 150 ίππων. Εξοπλιστικά από την πρώτη έκδοση είναι πλήρες και θα ικανοποιήσει τον πλέον απαιτητικό αγοραστή αφού προσφέρει: 7 αερόσακους, σύστημα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης λωρίδας, αυτόματο κλιματισμό 3 ζωνών, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, αισθητήρες βροχής κι αυτόματης ενεργοποίησης φώτων, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και πολλά ακόμα!

Αν ανήκετε σε αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω, τότε οι επόμενες δυο εκδόσεις του Sportage φροντίζουν για να μην σας λείψει τίποτε! Αναλυτικότερα η ενδιάμεση Titanium (από 33.290 ευρώ) ενσωματώνει πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, κεντρική οθόνη 12,3 ιντσών, πλοήγηση, σύστημα τηλεματικής Kia Connect, ζάντες 18 ιντσών, προβολείς ομίχλης LED και επιπλέον διακοσμητικά. Στην κορυφή συναντάμε το GT-Line (από 36.290 ευρώ) με έξυπνο κλειδί, μαύρες γυαλιστερές επενδύσεις εξωτερικά, ειδικά διακοσμητικά GT-Line, 19άρες ζάντες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού – συνοδηγού, επενδύσεις με δέρμα και suede, σπορ πεντάλ, φώτα LED matrix και πίσω πλήρη φώτα LED.

Δεν χορταίνεις να το βλέπεις!

Για ακόμα μια φορά το σχεδιαστικό τμήμα της Kia και στη περίπτωση του Sportage έδωσε ρεσιτάλ! Ξεκινώντας με το εμπρόσθιο μέρος του, η μεγάλη μάσκα και τα τύπου μπούμερανγκ LED ημέρας θα σας συγκλονίσουν. Συνδυαστικά μάλιστα με τις πληθωρικές του διαστάσεις (μήκος 4.515 χλστ., πλάτος 1.865 χλστ., ύψος 1.645 χλστ., μεταξόνιο 2.680 χλστ.). τις ρευστές γραμμές στο προφίλ του, αλλά και το εξίσου δυνατό πίσω μέρος, δημιουργείται ένα μοναδικό τελικό αποτέλεσμα.

Πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό!

Ανάλογη προσοχή έχει δοθεί και στην καμπίνα του ολοκαίνουργιου Sportage! Τα υλικά που έχουν τοποθετηθεί είναι υψηλής ποιότητας, ενώ αψεγάδιαστη είναι κι η μεταξύ τους συναρμογή. Άλλωστε αυτός ήταν κι ο σκοπός των ανθρώπων της Kia, να συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία, premium χαρακτηριστικά και μοντέρνο στυλ. Και τα κατάφεραν και με το παραπάνω. Με την πρώτη ματιά θα εντυπωσιαστείτε από την ενσωματωμένη κυρτή οθόνη υγρών κρυστάλλων τελευταίας τεχνολογίας, αποτελούμενη από δύο επιμέρους υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών οθόνες. Η πρώτη είναι για τον πίνακα οργάνων και η δεύτερη για το σύστημα infotainment.

Στο πλαίσιο της αυξημένης συνδεσιμότητας του Sportage με τον οδηγό του, το μικρομεσαίο SUV προσφέρει over the air αναβαθμίσεις λογισμικού και χαρτών, επιτρέποντας παράλληλα την εξ’ αποστάσεως σύνδεση μέσω της εφαρμογής smartphone Kia Connect. H εφαρμογή αυτή παρέχει πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του αυτοκινήτου, όπως είναι το Kia Live Services, το Online Navigation, η Online αναγνώριση φωνής και η ενσωμάτωση ημερολογίου από το smartphone. Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής ο οδηγός έχει πλήρη γνώση για την κατάσταση του αυτοκινήτου του, ενώ ξέρει και που ακριβώς το έχει παρκάρει. Εντυπωσιακός είναι κι ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, με 64 διαφορετικές αποχρώσεις, που δημιουργεί έναν ευχάριστο και φιλόξενο χώρο για όλους τους επιβάτες. Οι τελευταίοι θα νιώσουν πως είναι στο σαλόνι του σπιτιού τους, αφού οι χώροι είναι κάτι παραπάνω από πλούσιοι. Τέλος, ο χώρος αποσκευών, ανάλογα την έκδοση κυμαίνεται από τα 540 έως και τα 587 λίτρα.

Full του εξηλεκτρισμού!

Το δυναμικό Kia Sportage είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με εξηλεκτρισμένους κινητήρες. Στη βάση της γκάμας συναντάμε τις ήπια υβριδικές εκδόσεις που αποτελούνται από τον 1.6 TGDi των 150 και 180 ίππων. Με την ίδια τεχνολογία συναντάμε και τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 CRDi, με ισχύ 136 ίππων. Όλες αυτές επιλογές συνδυάζονται και με τετρακίνηση. Η πλήρως υβριδική έκδοση του νέου Kia Sportage αποδίδει συνδυαστικά 230 ίππους και προσφέρεται τόσο ως δικίνητη όσο και ως τετρακίνητη, ενώ η Plug-In Hybrid είναι τετρακίνητη με 265 ίππους. Αμφότερες εξοπλίζονται με τον μηχανικό σύνολο 1.6 T-GDi.

Πλήρης εργοστασιακή κάλυψη & έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Όπως όλα τα μοντέλα της Kia, έτσι και το Sportage προσφέρεται με εγγύηση 7 ετών ή 150.000 χιλιόμετρα για τα μηχανικά του μέρη. Επιπλέον ο αγοραστής του νέου Kia Sportage απολαμβάνει 5ετές δωρεάν σέρβις ή εναλλακτικά όφελος 1.000 ευρώ.

Κινούμενο φρούριο!

Το νέο Kia Sportage προσφέρει αυξημένη ασφάλεια κατά την κίνηση, όντας έτσι ένα από τα ασφαλέστερα μοντέλα στην κατηγορία του. Πέρα από το ενισχυμένο αμάξωμα, με υψηλή στρεπτική ακαμψία, το νέο Sportage διαθέτει εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, ενώ ξεχωρίζει και με τον κεντρικό αερόσακο στο εμπρός κάθισμα. Η νέα γενιά του Kia Sportage ενσωματώνει 18 προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού για μέγιστη ασφάλεια του χειριστή, των επιβαινόντων αλλά και των άλλων χρηστών του δρόμου.

Get it on Google Play Download on the App Store