Ο νέος «γόης» των SUV από 24.300 ευρώ

Όλοι θέλουν να έχουν στην κατοχή τους ένα αυτοκίνητο που να τους αρέσει να το βλέπουν, αλλά -και γιατί όχι- να προσελκύει και τα βλέμματα των άλλων. Άλλωστε με αυτό θα συμβιώνουν καθημερινά μαζί του και για αρκετό καιρό, οπότε θέλουν να το ευχαριστιούνται ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Μια τέτοια πρόταση αγοράς στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών SUV, είναι το νέο και γεμάτο γοητεία Volkswagen T-Roc, που βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη χώρα  μας. Μετά τις πρόσφατες αναβαθμίσεις που δέχτηκε απέκτησε ακόμα πιο μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση, ειδικά στη νέα και εικονιζόμενη έκδοση R-Line με τα έντονα σπορ χαρακτηριστικά.

Εξωτερικά, το νέο Volkswagen T-Roc ξεχωρίζει αμέσως από τις αλλαγές που έχουν γίνει στο εμπρός και πίσω τμήμα του αμαξώματός του. Μάλιστα, οι προβολείς LED και τα σκούρα πίσω φώτα ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό. Προαιρετικά, διατίθεται το πρωτοποριακό IQ.LIGHT με προβολείς LED matrix και μια φωτιζόμενη οριζόντια λωρίδα στη μάσκα του ψυγείου – οπτική παραπομπή στη γκάμα ID. – καθώς και δυναμικά φλας στα πίσω φώτα. Πρόσθετα, οι πιο μυώδεις προφυλακτήρες, τα νέα μοντέρνα χρώματα και μια μεγάλη ποικιλία από νέες ζάντες αλουμινίου σε μεγέθη από 17 έως 19 ίντσες, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τον καλλίγραμμο σχεδιασμό του αυτοκινήτου και την ισχυρή του παρουσία στον δρόμο.

Μεγάλες είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό, όπου το ταμπλό είναι νέο και με σημαντικά αναβαθμισμένη ποιότητα, καθώς έχει γίνει χρήση μαλακών υλικών. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit και η οθόνη του συστήματος πολυμέσων (από 8 έως 9,2 ίντσες) που βασίζεται στην τρίτη γενιά του Modular Infotainment Toolkit (MIB3), έχουν πλέον μια ιδιαίτερα μοντέρνα εμφάνιση. Η κεντρική οθόνη infotainment είναι πλέον τοποθετημένη στο ταμπλό σε στυλ tablet και βρίσκεται σε σχεδόν ίδιο ύψος με τον πίνακα οργάνων. Ο έλεγχος του αυτόματου κλιματιστικού γίνεται πλέον ψηφιακά, ενώ άλλες λειτουργίες, καθώς και η θέρμανση καθισμάτων, διαθέτουν χειριστήρια αφής. Μεγάλο ατού του T-Roc είναι οι άνετοι χώροι για τους επιβάτες, όπως και ο επεκτάσιμος χώρος αποσκευών από 445 έως και 1.290 λίτρα.

EVauto.gr: Το νέο site για την ηλεκτροκίνηση!

Για την κίνηση του Volkswagen T-Roc υπάρχουν τρεις βενζινοκινητήρες και ένας ντίζελ, που συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Η γκάμα των μηχανικών συνόλων βενζίνης περιλαμβάνει τον 1.0 TSI 110 PS, καθώς και τους 1.5  TSI 150 PS και 2.0 TSI 190 PS. Την γκάμα ολοκληρώνει ο 2.0 TDI 150 PS και με τετρακίνηση 4MOTION.

Η Kosmocar-Volkswagen προσφέρει το νέο T-Roc στην Ελλάδα στις πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις Life, Style και R-Line, σε τιμές που ξεκινούν από 24.300 ευρώ για το 1.0 TSI 110 PS Life και από 25.900 ευρώ το 1.5 TSI 150 PS Life. Ο στάνταρ εξοπλισμός είναι πλουσιοπάροχος και περιλαμβάνει 6 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, σύστημα διατήρησης λωρίδας, διζωνικό κλιματισμό, infotainment με οθόνη 8 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 8 ιντσών, αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ζάντες αλουμινίου και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Get it on Google Play Download on the App Store