Οι 10 εντολές του νέου Peugeot 2008!

Η Peugeot αποτελεί εδώ και δεκαετίες μια πολύ αγαπημένη μάρκα χιλιάδων αγοραστών, οι οποίοι φέρνουν ψηλά τα μοντέλα της γαλλικής εταιρίας και σε επίπεδο πωλήσεων. Μεγάλη εμπορική επιτυχία έχει γίνει το νέο 2008 και στην χώρα μας, καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες ταξινομήσεις το 2020 στην κατηγορία των B-SUV, ενώ και το πρώτο 3μηνο του 2021 παραμένει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Τα σημεία που ξεχωρίζει το κόμπακτ γαλλικό SUV είναι πολλά και όλα μαζί έχουν συντελέσει στην πρωτιά του. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω το Δεκάλογο των «εντολών» που υπαγόρευσε η Peugeot για τη δημιουργία του νέου 2008!

1. Τίμα τον οδηγό σου: Το 2008 τιμάει και με το παραπάνω τον οδηγό του, ο οποίος απολαμβάνει μια πολύ καλή οδική συμπεριφορά. Η σωστά ρυθμισμένες αναρτήσεις, το στιβαρό πλαίσιο και το άμεσο τιμόνι συνδυάζουν σε ιδανική ισορροπία το κράτημα με την άνεση.

2. Ου κάψεις πολύ καύσιμο: Βασικό απαιτούμενο για όλους τους αγοραστές, είναι η χαμηλή κατανάλωση. Σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως κινητήρα, το νέο 2008 είναι ολιγαρκές σε βενζίνη ή πετρέλαιο.

3. Τίμα το περιβάλλον: Εκτός από τους εξελιγμένους κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi, το 2008 διατίθεται και ως αμιγώς ηλεκτρικό, με ισχύ 136 ίππων, δυναμικές επιδόσεις και μηδενικές εκπομπές ρύπων.

4. Φύλαξαι τους επιβάτες σου: Υψηλά είναι τα επίπεδα ασφαλείας που προσφέρει το γαλλικό κόμπακτ SUV σε ένα ενδεχόμενο σύγκρουσης, όπως έχει αποδειχτεί και από τις δοκιμές του Euro NCAP (5 αστέρια με το Safety Pack).

5. Τίμα με τον σχεδιασμό σου: Ο σχεδιασμός τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού του 2008 είναι άκρως δυναμικός, σύγχρονος και καλαίσθητος, αποτελώντας ένα ακόμα σημείο αναφοράς του αυτοκινήτου.

6. Μνήσθητι το βασίλειό σου: Όπως το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των ζώων, έτσι και ο λέοντας της Peugeot είναι ο αρχηγός της κατηγορίας του, όπου βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων.

7. Τίμα τους επιβάτες σου: Οι επιβάτες του 2008, απολαμβάνουν και αυξημένες ανέσεις στο πολυτελές εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο διαθέτει μια ευρύχωρη καμπίνα και ένα μεγάλο χώρο αποσκευών 405 λίτρων.

8. Ου λείψει κάτι από τον εξοπλισμό σου: Από την πρώτη κιόλας έκδοσή του, το 2008 περιλαμβάνει πληρέστατο εξοπλισμό ανέσεων και ασφαλείας, σε τιμές που ξεκινούν από 20.400 ευρώ.

9. Τίμα τους αγοραστές σου: Η Peugeot προσφέρει υψηλές after sales παροχές και για το 2008, όπως είναι online ραντεβού σέρβις, παραλαβή – παράδοση του οχήματος στο χώρο του πελάτη, αυτοκίνητο αντικατάστασης, τεχνική αναφορά video check και 5ετή εγγύηση.

10. Φύλαξαι τους απρόσεκτους: Με τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως είναι το αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και ποδηλάτων, την προειδοποίηση και διόρθωση ακούσιας απόκλισης λωρίδας, την αναγνώριση και ειδοποίηση υπέρβαση ορίου ταχύτητας και με μια πλειάδα ακόμα συστημάτων, το 2008 φυλάσσει τους απρόσεκτους οδηγούς.

Get it on Google Play Download on the App Store