Το πολυδιάστατο SUV των 18.700 ευρώ

Το να έχει κάποιος στην κατοχή του ένα πολυδιάστατο αυτοκίνητο σημαίνει πως θεωρητικά δεν πρόκειται να το βαρεθεί ποτέ, αφού πάντοτε θα του προσφέρει το κάτι διαφορετικό! Και ειδικά αν μιλάμε για ένα SUV αυτή η διαφορετικότητα αποτελεί ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Με τις προτάσεις στα SUV να είναι πολλές, οι υποψήφιοι αγοραστές ψάχνουν και τη παραμικρή λεπτομέρεια στη μελλοντική επιλογή τους. Ένα κριτήριο σαφώς και είναι η τιμή κτήσης συνδυαστικά με τον εξοπλισμό που προσφέρει στα χρήματα αυτά, ενώ ένα άλλο σημαντικό είναι η χρηματοδότηση για την απόκτησή του. Βλέπετε το να μπορεί να πληρώσει κάποιος με το μήνα και να μην χρειαστεί να εκταμιεύσει όλο το κεφάλαιο είναι ύψιστης σημασίας.

Ένα τέτοιο πολυδιάστατο αυτοκίνητο που αποτελεί μια εξαιρετικά συμφέρουσα αγοραστική πρόταση, είναι το μικρό και προσιτό SUV VW T-Cross! H αρχική μεν, αλλά χωρίς καμία έλλειψη δε, έκδοση Life με τον 1.000άρη TSI κινητήρα των 95 ίππων, κοστίζει από 18.700 ευρώ. Επιπλέον η VW μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος τύπου balloon Volkswagen More for you, σας δίνει την δυνατότητα να το αποκτήσετε με χαμηλή μηνιαία δόση, από μόλις 169 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος αγοραστής καταβάλει ως προκαταβολή το 31,2%, της αξίας του αυτοκινήτου, ενώ η χρονική διάρκεια αποπληρωμής είναι 48 μήνες (η τελευταία δόση του δανείου ανέρχεται στα 8.202 ευρώ).

Η έκδοση Life στο βασικό εξοπλισμό προσφέρει:

  • 6 αερόσακους
  • Σύστημα αυτόνομης πέδησης
  • Κλιματισμό
  • Ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου
  • Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι
  • Αυτόματη λειτουργία φώτων
  • Προβολείς ομίχλης
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες
  • Κεντρικό υποβραχιόνιο
  • Σύστημα infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών
  • Κάμερα οπισθοπορείας
  • Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών

Κομψό παρουσιαστικό, στιβαρή καμπίνα!

Η εμφάνιση του VW TCross είχε ως αποτέλεσμα να μοιραστεί εκ νέου η τράπουλα στην compact SUV κατηγορία. Κι αυτό γιατί με το δυναμικό και κομψό συνάμα παρουσιαστικό του, κατόρθωσε να συγκεντρώσει πολλά βλέμματα πάνω του. Είναι βλέπετε κι αυτή η ομοιότητα με το μεγαλύτερο Tiguan που το ενισχύει αυτό. Το εμπρόσθιο τμήμα κυριαρχούν οι οριζόντιες γραμμές, όπως και στο πίσω άκρο, όπου εκεί η οριζόντια αντανακλαστική λωρίδα σε μαύρο χρώμα προσδίδει πολυτέλεια στο όμορφο VW TCross. Όμως πέρα από την ομορφιά, δεν θα σας αρνηθεί να σας ταξιδέψει και λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα, κάτι που το επιτρέπει η απόσταση των 180 χλστ. από το έδαφος. Επίσης, με μήκος 4.108 χλστ., πλάτος 1.760 χλστ., ύψος 1.584 χλστ. και μεταξόνιο 2.551 χλστ., είναι ευέλικτο και πολύ πρακτικό.

Θετικά σχόλια αποσπά κι η καμπίνα, καθώς διακρίνεται για την πρακτικότητα και την εργονομία που προσφέρει! Γενικότερα ο διάκοσμος είναι ευχάριστος, ενώ κι η ποιότητα κατασκευής είναι καλή, με τα σκληρά πλαστικά να διακρίνονται για την στιβαρή τους συναρμογή. Επιπλέον το VW T-Cross προσφέρει κι άφθονη τεχνολογία, φιλοξενώντας στο ανώτερο σημείο της κεντρικής κονσόλας την οθόνη του infotainment σε διάσταση 8 ιντσών, ενώ για όσους το επιθυμούν, προαιρετικά υπάρχει διαθέσιμος ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Active Info Display των 10,25 ιντσών, ο οποίος ενισχύει το τεχνολογικό προφίλ του TCross. Τέσσερις επιβάτες θα βολευτούν πολύ άνετα, έχοντας κι αρκετές θήκες για τα καθημερινά μικροπράγματά τους. Η πρακτικότητα εκτοξεύεται με το πίσω συρόμενο κάθισμα κατά 14 εκατοστά μιας και διαμορφώνει ανάλογα τη χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζαπό 347 έως 417 λίτρα.

Ιδανικός συνδυασμός κινητήρα & οδικής συμπεριφοράς!

Το VW TCross φιλοξενεί κάτω από το καπό του τον εγνωσμένης αξίας 1.000άρη TSI κινητήρα, με απόδοση 95 ίππους και 175 Nm ροπής στις 1.600-3.500 σ.α.λ. Διακρίνεται για την πολιτισμένη, δίχως κραδασμούς λειτουργία, με το θετικό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές. Από πλευράς επιδόσεων το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 11,6 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 180 χλμ./ώρα, με μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 5,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 131 γρ./χλμ. (83,84 ευρώ τέλη κυκλοφορίας).

Στις αστικές μετακινήσεις οι compact διαστάσεις του (μήκος 4.108 χλστ.) ευνοούν την ευελιξία, ενώ την ορατότητα ενισχύει η ψηλή θέση οδήγησης. Παράλληλα οι αναρτήσεις φιλτράρουν αποτελεσματικά τις διάφορες ανωμαλίες του οδοστρώματος και εξασφαλίζουν πολύ καλή ποιότητα κύλισης. Εκτός πόλεως, το μικρό SUV της VW ταξιδεύει με ασφάλεια και άνεση στους αυτοκινητόδρομους, όπως και σε επαρχιακές διαδρομές με στροφές, αφού πατάει πολύ καλά και εμπνέει σιγουριά.

Get it on Google Play Download on the App Store