To 4κίνητο τζιπ plug-in με τη χαμηλότερη τιμή!

Το «ρεύμα» της εποχής ορίζει πλέον πως το μέλλον των κινητήρων είναι ηλεκτρικό, βάζοντας σιγά, σιγά στη «ναφθαλίνη» τα θερμικά μοτέρ. Όμως κάθε μεγάλη αλλαγή που φέρνει μια νέα τάξη πραγμάτων απαιτεί ένα διάστημα προσαρμογής. Στον κλάδο αυτοκινήτου η καινούργια τάση είναι η ηλεκτροκίνηση, με ολοένα και περισσότερες εταιρείες να προσφέρουν πλέον αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Μια κατάλληλη λύση για όσους δεν νιώθουν ακόμα έτοιμοι να κινούνται αποκλειστικά με τη δύναμη του ηλεκτρισμού, είναι τα plug-in hybrid μοντέλα, τα οποία συνδυάζουν δυο κόσμους: Των θερμικών κινητήρων και των ηλεκτρικών! Μια αρκετά σοφιστικέ τεχνολογία που έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό. Μάλιστα ως plug-in υβριδικό προσφέρεται ένα 4κίνητο τζιπ σε χαμηλότερη τιμή έναντι άλλων, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όσους αρέσκονται στις περιπετειώδης μετακινήσεις. Ο λόγος για το Jeep Renegade 4xe Plug-In Hybrid με τους 190 ίππους και την 4κίνηση που πραγματικά σας πάει παντού. Η αρχική έκδοση Longitude ξεκινάει από τα 38.900 ευρώ και προσφέρει:

  • 6 αερόσακους
  • Adaptive Cruise Control (ACC)
  • Hill descend control
  • Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
  • Σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας
  • Σύστημα αποτροπής ανατροπής (ERM)
  • Σύστημα υποβοήθηση φρεναρίσματος πανικού
  • Σύστημα τετρακίνησης Selec-Terrain (TM) Low με λειτουργία Sport
  • Αυτόματο κλιματισμό με δυνατότητα απομακρυσμένης ενεργοποίησης
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες
  • Σύστημα Infotainment Uconnect με οθόνη αφής 8,4 ιντσών
  • Εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος
  • Οθόνη 7 ιντσών στον πίνακα οργάνων
  • Προβολείς ομίχλης μπροστά
  • Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών

Δυναμικό ως Jeep!

Το Jeep Renegade 4xe ξεχωρίζει με το τετράγωνο σχήμα του, σήμα κατατεθέν του μοντέλου! Εμφανισιακά θα σας ενθουσιάσει η εμφατική μάσκα με τις παραδοσιακές 7 γρίλιες, αλλά και τα όμορφα φωτιστικά σώματα. Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του Renegade 4xe ενισχύεται από την απόσταση από το έδαφος που αγγίζει τα 186 χλστ., αλλά και τις αυξημένες γωνίες εισόδου (19,3 μοίρες), ράμπας (16,1 μοίρες) και εξόδου (26,5 μοίρες). Τέλος οι μαζεμένες διαστάσεις του, το καθιστούν ευέλικτο σε κάθε είδους διαδρομή, ενώ οι αρκετές κάθετες γυάλινες επιφάνειες συμβάλλουν στην άριστη περιμετρική ορατότητα.

Άνετη καμπίνα με προσεγμένη ποιότητα

Αυτό που θα εκτιμήσετε μόλις βολευτείτε στην καμπίνα του Renegade 4xe είναι η άνεση που σας παρέχει, αλλά κι η ποιότητα κατασκευής του. Το εσωτερικό του plug-in υβριδικού Renegade διαθέτει τη σχεδίαση που έχουμε γνωρίσει και στα συμβατικά Renegade, με τις διαφορές να συναντώνται στον πίνακα οργάνων, στα κουμπιά Hybrid, Electric και E-save και στο στάνταρ ηχοσύστημα Uconnect των 8,4 ιντσών με τις επιπλέον εφαρμογές. Στην καθημερινή χρήση θα σας βολέψουν οι θήκες στην κονσόλα και στις πόρτες, που θα φιλοξενήσουν τα αντικείμενα σας, ενώ θα εκτιμήσετε την ποιότητα κατασκευής που διακρίνεται για τη στιβαρότητά της. Εξίσου άνετοι θα είναι κι οι επιβάτες σας, καθώς θα απολαμβάνουν ικανοποιητικό αέρα για το κεφάλι και τα πόδια τους. Τέλος o χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 330 λίτρων.

Αποδοτικό δίδυμο!

Ο λόγος για τον συνδυασμό του 1.300άρη θερμικού κινητήρα με τον ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται στον πίσω άξονα και τροφοδοτείται από μια μπαταρία 11,4 kWh. Συνδυαστικά ο οδηγός του Jeep Renegade 4xe απολαμβάνει πολύ καλές επιδόσεις χάρη στους 190 ίππους, με την επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα να απαιτεί μόλις 7,5 δλ. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 182 χλμ./ώρα, ενώ στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση τα μοντέλα μπορούν να φτάσουν τα 130 χλμ./ώρα και να καλύψουν απόσταση 50 χλμ. Η μπαταρία του ηλεκτροκινητήρα μπορεί να φορτίσει μέσω οικιακής πρίζας σε λιγότερο από 5 ώρες ή σε 1 ώρα και 40 λεπτά (μέσω των easyWallbox / Connected Wallbox), σε δημόσιο δίκτυο φόρτισης. Η προηγμένη τεχνολογία Plug-in Hybrid 4xe, προσφέρει μικτή κατανάλωση μόλις 2,0 λτ./100 χλμ. με εκπομπές CO2 49 γρ./χλμ.!

Στο δρόμο το Jeep Renegade 4xe θα σας ικανοποιήσει πλήρως με τη σταθερότητα που εμφανίζει σε υψηλές ταχύτητες, προσφέροντάς σας άνετες κι ασφαλείς μετακινήσεις, όπως επίσης και σε διαδρομές με με στροφές, όπου οι κλίσεις είναι απόλυτα λογικές και η τετρακίνηση αυξάνει σημαντικά την πρόσφυση. Κι ως γνήσιο Jeep δεν θα μπορούσε να μην τα πάει εξαιρετικά σε εκτός δρόμου διαδρομές. Το σύστημα Jeep Active Drive Low διαθέτει τις επιλογές Auto, Sport, Snow και Sand/Mud, συν τα 4WD Lock, 4WD Low, καθώς και το σύστημα ελέγχου κατάβασης, επιλογές που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη κίνησή σας ακόμα και στα πιο δύσβατα σημεία! Σημαντική βοήθεια υπάρχει κι από την Plug-in Hybrid τεχνολογία που προσφέρει την επιπλέον ροπή όταν απαιτείται σε δύσκολες διαδρομές. Η τεχνολογία 4xe παρέχει κίνηση στον πίσω άξονα μέσω του ηλεκτροκινητήρα, εξασφαλίζοντας ανεξάρτητη διαχείριση της ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες και με πιο άμεσο τρόπο σε σχέση με ένα κλασικό μηχανικό σύστημα.

Get it on Google Play Download on the App Store