Τολμηρό SUV σε σκανδαλώδη τιμή!

Αν αναζητάτε το επόμενο σας αυτοκίνητο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι SUV, να σας ενημερώσουμε πως υπάρχει ένα που θα λατρέψετε, ενώ δεν θα χρειαστεί να αδειάσει το ταμείο!

Πρώτον γιατί ξεχωρίζει με τον πολύ ελκυστικό σχεδιασμό του, με το αμάξωμα να διακρίνεται για τις αιχμηρές και κομψές συνάμα γραμμές του, και δεύτερον γιατί παρά τον πολύ καλό εξοπλισμό του προσφέρεται σε απίστευτη τιμή! Αγοραστική επιλογή που αποκτά προστιθέμενη αξία αν συνυπολογίσουμε και την 7ετή εργοστασιακή και μεταβιβάσιμη εγγύηση. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τα 5 χρόνια δωρεάν service πιστεύουμε πως θα πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε το επόμενο SUV σας γιατί το βρήκατε! Η εταιρεία που προσφέρει όλα αυτά τα ελκυστικά προτερήματα είναι η Kia και το μοντέλο με τη σκανδαλώδη τιμή είναι το το δημοφιλές Kia Stonic. Για την ακρίβεια η έκδοση GL Inmotion με τον κινητήρα 1.2 λίτρων ισχύος 84 ίππων κοστίζει από 14.590 ευρώ και προσφέρει:

  • 6 αερόσακους
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες
  • Αir condition
  • Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων
  • Σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών

Μοντέρνο και πρακτικό!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως τα αυτοκίνητα της Kia διαθέτουν δυναμικές γραμμές που τα κάνουν ξεχωριστά και πολύ θελκτικά. Το Stonic σαφώς και δεν ξεφεύγει από τη πεπατημένη, με το γνώριμο πλέον Tiger Nose να έχει βρει τη θέση του στο υπέροχο αυτό SUV. Εξίσου προσεγμένο είναι και το εσωτερικό του, μιας και κατορθώνει να είναι στιβαρό, μοντέρνο και πρακτικό παράλληλα, χάρη στις αρκετές θήκες για τα καθημερινά μικροαντικείμενα οδηγού κι επιβατών. Από εκεί κι έπειτα ξεχωρίζει η οθόνη αφής των 8 ιντσών για τον έλεγχο του συστήματος πολυμέσων, ενώ ο υποψήφιος κάτοχος θα είναι ευχαριστημένος κι από τους χώρους επιβατών. Εντός της καμπίνας θα βολευτούν με άνεση τέσσερις ενήλικοι επιβάτες, όπως κι οι αποσκευές τους στο πορτ μπαγκάζ των 352 λίτρων.

Επαρκές μοτέρ, φιλικό κι εύχρηστο σε κάθε διαδρομή!

Ο χωρητικότητας 1.2 λίτρων ατμοσφαιρικός, 4κύλινδρος κινητήρας, έχει δύναμη 84 ίππων με τη ροπή να αγγίζει τα 118 Nm στις 4.200 σ.α.λ. Η μετάδοση γίνεται μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 5 ταχυτήτων, με το 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε 13,5 δλ. και τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 165 χλμ./ώρα, ενώ η μέση εργοστασιακή κατανάλωση φτάνει τα 5,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 τα 122 γρ./χλμ. Αν τώρα στόχος σας είναι το παραπάνω γκάζι, τότε μια πολύ καλή επιλογή είναι το Stonic με τον 1.000άρη turbo κινητήρα των 100 ίππων και 172 Nm ροπής. Με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο, το Stonic επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 10,7 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 183 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 122 γρ./χλμ. Με αυτόν τον κινητήρα, οι τιμές του Stonic ξεκινούν από τις 16.490 ευρώ.

Στο δρόμο, το Stonic, σε κερδίζει με τη φιλικότητα και την ευκολία που προσφέρει στους χειρισμούς. Η ανάρτησή του με το ελαφρώς σφιχτό set up λειτουργεί προς όφελος της οδικής συμπεριφοράς, ενισχύοντας την ασφάλεια και το κράτημα χωρίς να χάνει πόντους στον τομέα της άνεσης. Οι κλίσεις στις στροφές είναι μικρές ακόμα και υπό πίεση, ενώ σε συνδυασμό με τα αυξημένα περιθώρια πρόσφυσης και τις ελεγχόμενες αντιδράσεις, το Stonic δεν θα φοβίσει εκείνον που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την ισχύ του κινητήρα. Σύμμαχός του είναι το άμεσο τιμόνι και τα δυνατά φρένα με δίσκους σε όλους τους τροχούς.

Get it on Google Play Download on the App Store