Suzuki SX4 S-Cross παντός χρήσης και τερέν!

Σήμερα, οι ανάγκες των αγοραστών αυτοκινήτων είναι πολλαπλές, αφού καλούνται να συνδυάσουν πολλά πράγματα μαζί σε ένα όχημα, χωρίς παράλληλα να χρειάζεται να δαπανήσουν ένα πακτωλό χρημάτων για την απόκτησή του.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet AllGrip

Μια ιδανική πρόταση αγοράς που είναι σε θέση να καλύψει πολλαπλές ανάγκες, είναι το Suzuki SX4 S-Cross. Το μικρομεσαίο ιαπωνικό crossover συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των χάτσμπακ και των SUV, ενώ χάρη και στην επιλογή 4κίνησης, προσφέρει ακόμα περισσότερη «ελευθερία» κίνησης.

Το μήκους 4,3 μ. αμάξωμά του με τα 180 χλστ. απόσταση από το έδαφος διαθέτει τις κατάλληλες αναλογίες για να είναι ευέλικτο στις αστικές μετακινήσεις, να προσφέρει άνεση χώρων για επιβάτες και αποσκευές (430 λτ.) και να μπορεί να κινηθεί εκτός δρόμου. Το SX4 S-Cross τροφοδοτείται με το turbo μηχανικό σύνολο Boosterjet των 1.4 λτ., το οποίο προσφέρει δύναμη και οικονομία καυσίμου. Ο κινητήρας αυτός αποδίδει 140 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και ροπή 220 Nm στις 1.500-4.000 σ.α.λ., ενώ προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,5 δλ., τελική ταχύτητα 200 χλμ./ώρα, μεικτή κατανάλωση 5,9 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 135 γρ./χλμ.

Δείτε ακόμη: Suzuki Vitara: Ο κυρίαρχος των μικρών SUV:

Η μετάδοση γίνεται μέσω χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς. Το σύστημα 4κίνησης AllGrip επιτρέπει την επιλογή μίας από τις τέσσερις λειτουργίες (auto, sport, snow και lock) μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη που βρίσκεται ανάμεσα από τα εμπρός καθίσματα.

Στον εξοπλισμό του SX4 S-Cross περιλαμβάνονται όλα τα γνωστά στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, καθώς και πολλά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Το Radar Brake Support φρενάρει το αυτοκίνητο όταν διαγνώσει αναπόφευκτη σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα, ενώ το Adaptive Cruise Control διατηρεί αυτόματα την απόσταση από το μπροστινό όχημα.

Δείτε ακόμη: Μοναδικές After Sales παροχές από την Suzuki

Το Suzuki SX4 S-Cross 1.4 λτ. 140 PS πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 20.190 ευρώ και με πλήρη εξοπλισμό, όπως είναι 7 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, διζωνικό κλιματισμό, προβολείς LED, οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων κ.α. Το 4κίνητο κοστίζει από 22.250 ευρώ, το αυτόματο 2WD από 22.250 ευρώ και το 4κίνητο αυτόματο από 26.390 ευρώ. Πρόσθετη αξία στον αγοραστή παρέχουν ακόμη τα 7 χρόνια εγγύησης και η επίσης 7ετής δωρεάν οδική βοήθεια.

Δείτε ακόμη: Suzuki και Hybrid και 4×4 στις καλύτερες τιμές!

Get it on Google Play Download on the App Store