Δωρεάν χειμερινός έλεγχος και εκπτώσεις από την Peugeot

Με τις συνθήκες οδήγησης να γίνονται πιο επικίνδυνες τον χειμώνα, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot καλεί όλους τους πελάτες της μάρκας να προβούν σε ένα δωρεάν χειμερινό έλεγχο 20 σημείων του αυτοκινήτου τους προκειμένου να είναι ασφαλείς και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν όλα τα ενδεχόμενα του καιρού.

Πιο συγκεκριμένα, ο έλεγχος περιλαμβάνει:

• Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης, φόρτισης μπαταρίας, κλιματισμού και αμαξώματος.

• Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500 ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής).

Με κάθε Χειμερινό έλεγχο, οι πελάτες της Peugeot θα λαμβάνουν ένα γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους.

Επιπλέον, κατεβάζοντας την εφαρμογή «myPeugeot» στο κινητό τηλέφωνο (smartphone) ή στο τάμπλετ, o χρήστης κερδίζει ένα κουπόνι έκπτωσης σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών πολύ χρήσιμες για την συντήρηση του αυτοκινήτου του.

Δείτε ακόμα: Ήρθε το νέο Peugeot 3008: Τιμές, εξοπλισμοί και κινητήρες

Με την επίδειξη του κουπονιού, στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot έως τις 28/02/2017, ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις:

 • 25% έκπτωση στους Υαλοκαθαριστήρες, Μπαταρία, Τακάκια – Δίσκους φρένων, Αμορτισέρ, Συμπλέκτη, Σετ χρονισμού, Αντιψυκτικό υγρό, και στα Λιπαντικά TOTAL.

•35% έκπτωση στα Ελαστικά Michelin, Goodyear, Dunlop

Το πρόγραμμα Δωρεάν χειμερινού ελέγχου ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017  στους συνεργαζόμενους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της Peugeot.

Get it on Google Play Download on the App Store