Nissan Pulsar με 5 χρόνια δωρεάν service και οδική βοήθεια

Η Nissan προσφέρει με την αγορά του νέου μικρομεσαίου χάτσμπακ Pulsar 5 χρόνια δωρεάν σέρβις, καθώς και δωρεάν οδική βοήθεια για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, προσφορά η οποία ισχύει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.


Πιο αναλυτικά, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, με την αγορά του νέου Pulsar αποστέλλονται 5 Voucher, ένα για κάθε δωρεάν service. Κάθε Voucher έχει τυπωμένο επάνω του τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου και έναν μοναδικό αριθμό αναγνώρισης.

Ο κάτοχος του Pulsar το μόνο που έχει να κάνει όταν έρθει η ώρα του service, είναι να πάρει τηλέφωνο για ραντεβού σε οποιοδήποτε μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Επισκευαστών Nissan, να ενημερώσει ότι είναι κάτοχος Voucher για δωρεάν service και να δώσει το μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του Voucher μαζί με τα πλήρη στοιχεία.

Κάθε Voucher διαθέτει ένα μοναδικό κωδικό αναγνώρισης και για να είναι έγκυρο πρέπει να αναγράφει τον αριθμό πλαισίου του οχήματος και την ημερομηνία πρώτης αδείας. Τα Voucher αντιστοιχούν σε ένα service ανά έτος ή ένα service ανά 15.000 χλμ, (όποιο από τα δύο έρθει πρώτο).

Τα δωρεάν service παρέχονται αποκλειστικά στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Nissan, και μόνο αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού, εφόσον παραδοθεί στο εκάστοτε Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Nissan το αντίστοιχο ειδικό Voucher.

Τέλος, τα δωρεάν service αφορούν μόνο τα ανταλλακτικά που αναγράφονται στο αντίστοιχο Voucher και τις αντίστοιχες εργασίες αυτών. Τα Voucher δεν εξαργυρώνονται με χρήματα, ενώ σε περίπτωση πώλησης του οχήματος, τα Voucher (εφόσον υπάρχουν ακόμα) εξακολουθούν να ισχύουν και με το νέο ιδιοκτήτη.

Get it on Google Play Download on the App Store