Ford Focus 1.5 TDCi 120hp Titanium με 0 χλμ. – 18.490€

Μια πολύ καλή αγορά για όσους αναζητούν ένα ολοκαίνουργιο και πολύ αξιόλογο ντίζελ μικρομεσαίο αυτοκίνητο σε προσιτή τιμή αποτελεί αυτό το Ford Focus 1.5 TDCi 120hp Titanium, το οποίο έχει ταξινομηθεί τον 6ο μήνα του 2016, όμως έχει 0 χιλιόμετρα.


Δείτε ακόμη: Δοκιμή Ford Focus ντίζελ 1.5 TDCi 120 PS

Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος και περιλαμβάνει όλα τα συστήματα ανέσεων και ασφαλείας, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής και GPS, cruise control, ηλεκτρονικό κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, κ.λπ. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα το βρείτε στον Επίσημο Συνεργάτη και Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της Ford, την Car Center στην τιμή των 18.490 ευρώ. Επίσης συνοδεύεται με 8ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Ο 1.500άρης κινητήρας πετρελαίου των 120 ίππων και με ροπή 270 Nm διαθέτει πολιτισμένη λειτουργία, προσφέρει γρήγορες επιταχύνσεις και έχει χαμηλές απαιτήσεις σε καύσιμο. Επιπλέον, το Focus ξεχωρίζει για την πολύ καλή οδική συμπεριφορά σε κάθε διαδρομή και την αίσθηση που προσφέρει στον οδηγό του.

Δείτε ακόμη: Μικρομεσαία 5θυρα diesel σε χαμηλές τιμές

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371

• Περιοχή: Π. Φάληρο

• Τηλέφωνο: 210 9428157

• email: info@carcenter.gr

• site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store