Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Renault F1

Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018 της Formula 1, την R.S. 18.

Δείτε ακόμη: Ferrari 488 Pista με 720 PS και 0-100 χλμ./ώρα σε 2,85 δευτερόλεπτα

Στην τρίτη συνεχή σεζόν παρουσίας της ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, οι ιθύνοντες της γαλλικής εταιρίας στοχεύουν σε κάτι καλύτερο από την περσινή έβδομη θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών και τους 49 βαθμούς που συγκέντρωσαν.

Οι μηχανικοί της ομάδας δούλεψαν όλο το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα αξιοπιστίας που είχε η Renault το 2017, αλλά και να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις αλλαγές των κανονισμών, όσον αφορά τους κινητήρες, καθώς φέτος ο κάθε πιλότος θα έχει στη διάθεση του μόνο τρεις για όλο το πρωτάθλημα

Στα μονοθέσια της Renault θα βρίσκονται οι πιλότοι με τους οποίους τελείωσε η ομάδα το πρωτάθλημα του 2017, ο Nico Hulkenberg και ο Carlos Sainz, ο οποίος είναι «δανεικός» από τη Red Bull, στο πλαίσιο συμφωνίας που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών για την προμήθεια κινητήρων.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Νέα Porsche 911 GT3 RS με 520 ίππους (+video)

Τρίτος οδηγός της Renault θα είναι ο Jack Aitken, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Formula 2, ενώ δοκιμαστής θα είναι ο Ρώσος πιλότος Artem Markelov.

Get it on Google Play Download on the App Store